Chcel by som si kupit nejaku fakt hustu dosku na taktovanie a aby zvladla 200FSB a bola stabilna lebo ta moja deska neni do PC ale POD PC ako dekoracka ;D Pocul som nieco o EPOXe ale nemam s nou ziadne skusenosti.
Printable View
Chcel by som si kupit nejaku fakt hustu dosku na taktovanie a aby zvladla 200FSB a bola stabilna lebo ta moja deska neni do PC ale POD PC ako dekoracka ;D Pocul som nieco o EPOXe ale nemam s nou ziadne skusenosti.
Napriklad to co mam v popise - uz viac ako 2 mesiace na 200 :wink:
Uptime priemerne 10 dni.
Maximum zatial 215.
Jedine co moja doska nema je USB 2.0 :-(
Ale velmi dolezite su PAMETE ...bez kvalitnych ramiek ti je super doska na nic
i moje fici 200 FSB no problemo, ale spis nez o desku bych se staral o pameti.. protoze deska je jasna - EPoX 8)
jj presne tak. Mam Epox K3A+ a 200 fpohode. Dulezitejsi sou pameti.
dobrejch rekordu co se tyka FSB dosahuje i novejsi EPoX K9AI :wink:
A pameti sou fakt zaklad 8-)
All : 1. Moje pamete su na 200FSB vhodne??
2. Kde na slovensku zozeniem Ten epox a za kolko??
V Bratislave v Sofose pozri si cenik je tam aj malobchodny predaj myslim http://www.sofos.sk/pc/update/cennik.html
epox 8k9ai nebo 8k9a2+ nebo 3+ nebo este 8rda
Ja odporucam EPoX 8RDA+, pretoze pri 200 MHz FSB ma fixnu frekvenciu AGP/PCI a zaroven nForce 2 chipset. Dobra je aj ta co mam ja (vid popis dole), ale ta nema delicku 1/6, cize pri 200 MHz FSB bude frekvencia AGP/PCI zvysena, cim budu viac nahahane ostatne zariadenia. Ja idem kupovat EPoX 8RDA+...
No pockaj pockaj ...nie tak rychlo ...precitaj si moj thread v sekcii nVidia chipsety a uvidis ze ak chces s EPoX 8RDA+ 200FSB musis urobit mod voltaze chipsetu :evil:Citace:
Původně odeslal Thrall
Citace:
Původně odeslal b3nco
1. Apacer PC400 ak su so Samsung CL3 chipmi tak maximalne na 185FSB
2. EpoX v Sofose ...
Urcite EPoX co sa tyka znacky, viem vsak ze aj nove rev. ASUSOV nieco take zvladnu...na to by tu mohol postnut nieco Spec.
A co sa tyka modelu a EPoXU - 8K3A/+, 8K5A2+/A3+, 8K9A/I/A2+ a tiez najnovsia 8RDA+ aj ked o tej voltazi chispetu a modifikovani som nevedel...idem kuknut.
To Deviant:
Napis prosim nazov threadu, resp. daj odkaz, ktory thread presne si myslel ohladom toho modu voltaze chipsetu. Dik. :wink:
2 thrall:
see
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=7327