Jak je mozny ze mi mys sviti i po vypnuti pocitace??? akorat kdyz to vypnu vzadu na zdroji, tak zhasne :-o
Printable View
Jak je mozny ze mi mys sviti i po vypnuti pocitace??? akorat kdyz to vypnu vzadu na zdroji, tak zhasne :-o
musis si v biose vypnut vsatky druhy wake-on kb/mouse a podobne veci .. pohraj sa v power management a prestane to ;) btw mas ju v USB ci ps/2?
PS/2...Citace:
Původně odeslal MadCap
Udělěj to tak,aj k říká MadCap nebo vždycky vytáhni myš z portu. ;D
a co kdyz to tam neni???Citace:
Původně odeslal MadCap
jediny co tam mam je ze se pocitac zapne po stisknuti ctrl+F12 ...
Nekde to proste vypnout nejde (resp este tu na to nikdo neprisel jak). Typicky na Epox RDA+. Jestli to je A7N8X co mas v podpise tak je to mozne ale zkusnosti s ni nemam. Kdyz tak zkus jine biosy (ofic/neofic).
nee.je to ta Abitka...Citace:
Původně odeslal jedik
zkusil sem to vypnout, ale nenasel sem to tam...hmm..tak to asi nejde...
a vadi hodne kdyz to sviti???
Na desece neni jumper? Ta Asuska co mas ty (i ja) to ma na desce, "Keybord Wake Up", ale nepojede mu zapinani PC s klavesnice.
jak rikam..je to na ty Abitce...Citace:
Původně odeslal Shox
Mě to taky svítí a taky to nejde vypnout (Albatron), ale nevadí mi to :) Aspoň v noci najdu stůl...
Na desece neni jumper? Ta Asuska co mas ty (i ja) to ma na desce, "Keybord Wake Up", ale nepojede mu zapinani PC s klavesnice.
taky pravda :wink:Citace:
Původně odeslal Anduril
pokud to nevadi ty coce, tak to nevadi ani me....
VADI JI TO???? skoro bych i tipoval ze jo.... ???
heh ,,, no ... cocke to urcite nevadi :)
teda aspom moja sa na to nestazovala ;D
vadit by to mohlo skor LEDke .. ale to zas neni problem vymenit a fungujes dalej
ja som LED vymenil / cervenu za modru / kvoli farbe a mys faxa ako predtym , tagze pohoda jazz :-)
Nevadí to ničemu....ještě jsem neviděl ledku, která by odešla opotřebením...to už dříve vyměníš tu myš za novou...
moje rec... krysa urcite nestala vic nez 4 kila a proto bych neresil jestli to vadi ji, ale spis jestli to nevadi tobe ;DCitace:
Původně odeslal Anduril
hmmm..me to nevadi..tak jo no....ja to tak necham... 8-)Citace:
Původně odeslal Xima