MS Intellimouse Explorer 3.0 - Jak ho rozebrat?
Jsem majitelem teto mysky, jejiz tlacitka zatim drzi oproti predpovedi kamose ktery rikal ze mi brzo odejdou.. mam ale jiny problem.. kolecko mi jde porad vic ztuha.. myslim ze to bude asi nejakym bor*elem v tom mechanismu.. tak jsem si rekl ze ji rozeberu a vycistim to.. jenze jsem na mysce jaxi nenasel zadne sroubky.. takze jak ji rozebrat? da se nejak "rozloupnout" sroubovakem ci co? samozrejme tak abych ji NEPOSKODIL a ABYCH JI JESTE NEKDY SLOZIL :) mohl bych to zkouset i sam ale nechci si ji znicit..
Diky za pripadne odpovedi
Re: MS Intellimouse Explorer 3.0 - Jak ho rozebrat?
Citace:
Původně odeslal Kostihouse
Jsem majitelem teto mysky, jejiz tlacitka zatim drzi oproti predpovedi kamose ktery rikal ze mi brzo odejdou..
No nevím kdo ti co napovídal ale já mám IE 3.0 už cca 2 a půl roku a žádný problémy s tlačítkama na ní nemám ... ani s kolečkem. Možná jenom stačí s ní nemlátit o stůl :wink:
Ahoj, šťastní všichni kdož nemají probémy s tačítky. Zas na druhou stranu, kolečko mám vpoho. Jak sem naznačil, mam problem s tlačitkem, konkretně levým, pravákem nejvíc namáhaným. Myš mam cca 2 roky, a začlo mi vynechavat ono tlačitko, při stisku nereaguje a to celkem dost často. Už sem si přečet jak se do ni dostat, ale potřeboval bych poradit jak odstranim onu závadu, když už budu uvnitř. Pokud s tim mate zkušenosti, podělte se. díky
Citace:
Původně odeslal
marasnik
Ahoj, šťastní všichni kdož nemají probémy s tačítky. Zas na druhou stranu, kolečko mám vpoho. Jak sem naznačil, mam problem s tlačitkem, konkretně levým, pravákem nejvíc namáhaným. Myš mam cca 2 roky, a začlo mi vynechavat ono tlačitko, při stisku nereaguje a to celkem dost často. Už sem si přečet jak se do ni dostat, ale potřeboval bych poradit jak odstranim onu závadu, když už budu uvnitř. Pokud s tim mate zkušenosti, podělte se. díky
dej to nekomu, kdo umi s pajkou at ti vymeni mikrospinac. Z textu vyse dedukuju, ze o tom nemas ani paru, tak to sam radeji nedelej. Te mysi by bylo skoda. Mimochodem, po dvou letech jsem se k MS IE3 vratil a porad funguje skvele...
u stary IE3 mi bohuzel odchazi nekde nejakej kontakt kolem kabelu ... nahodne se odpojuje a pripojuje ... nevite nekdo, v jaky casti bejva problem? co sem koukal dovnitr, tak kablik vypada neporusenej, ani nijak zvlast namahanej ... hlavne ma docela stabilni pozici v miste kde se pripojuje k elektronice a ze strany usb se mi to taky nejak nezda :) tak jen kdyby nekdo nahodou vedel
Citace:
Původně odeslal
PetrT
...
dik za radu ... zejtra se bude bastlit ... bohuzel nemuzu dat K+ :rolleyes: