cusik
docela prcek co, mno na hry asi fakt ne, ale na net a beznou praci.
Mam na net barebone od solteku a pokud by nekdo postavil neco jeste mensiho, asi bych si to zase koupil.
http://www.novinky.cz/03/66/82.html
Printable View
cusik
docela prcek co, mno na hry asi fakt ne, ale na net a beznou praci.
Mam na net barebone od solteku a pokud by nekdo postavil neco jeste mensiho, asi bych si to zase koupil.
http://www.novinky.cz/03/66/82.html
jee tak to jsem ještě neviděl a taky by se mi to docela šiklo na net.. kolik ta sranda asi stojí?
Tahle deska nevypadá špatně,ale zase asi bude potřebovat specielní zdroj takže je asi lepší koupit klasickou MiniITX ta běží s klasickym ATXkem.
napajni desky je myslim z trafa konekto je vedle cipu s biosem ;DCitace:
Původně odeslal globalkiller
super! taky si chci postavit nějaký mini PC na net, aby bylo co nejvíc mobilní a tohle vypadá dobře.. otázkou je už jen cena ???
nezapomen ze to ma vsechno co potrebujes, az na pamnet a cena neni nikterak vysoka ;DCitace:
Původně odeslal lmarky
jj to vim.. jsem zvědavej až to začnou prodávat, hlavně na cenu 533MHz.. tomu bude stačit 128MB..Citace:
Původně odeslal vogo
btw - když se tak koukám na ty rozměry tak by tomu přesně seděl nějakej 120mm fan :)
maso celej komp chladit jednim vertakem, to je jako kdybych dal misto bocnice jeden giga fan, jen budes muset skousnout to ze bedna na to bude mit zakladnu o rozmnerech DVD-ROMky :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal lmarky
ale to CPU bude snad něčim chalzený, ne..? ??? nebo to je nějakej nízkowattovej procák..?
tepelny vykon je tak maly ze stci chlazeni pasivem ;DCitace:
Původně odeslal lmarky
Co ti přijde za maso chladit PC jednim větrákem ??? Dyt Compaq vyrábí compy s jednim větrákem už celý léta :idea:
Mě přijde jako maso chladit bez větráku :-)
nanoITX uz je celkem stara zalezitost, ohlaseny to bylo nekdy pred rokem a vic, ale konecne uz to VIA asi bude prodavat . Ramky nebudou tak levny - jsou to sodimmy do notebooku :?
Ale bylo by zajimavy to narvat do krabice od Fortrona s 12cm fanem ;D Tam by se to cely veslo a o chlazeni by bylo nadherne postarano (mozna az moc :D ). Nejvetsi potiz bude v tom, jestli se k tomu sezene trafo... :?
trafo je snad k desce, ale kam nacpt disk, kupovat disk do notasu mi pride jako zbytecne drahyCitace:
Původně odeslal MV