Maju obidve obvod na meranie teploty ?
a ake su dosazitelne takty Jadra a Pamati pred zmenou biosu a po zmene biosu....
Ake su medzi nimi rozdiely ???
Nejake skusenosti ??? ;D
Printable View
Maju obidve obvod na meranie teploty ?
a ake su dosazitelne takty Jadra a Pamati pred zmenou biosu a po zmene biosu....
Ake su medzi nimi rozdiely ???
Nejake skusenosti ??? ;D
1. moje 5900 teplotu meriCitace:
Původně odeslal DJSmart
2. pred flashem 470/920, po flashi 540/1000 maximum
3. myslim, ze skoro zadny
ad1 - maju obidve, ale mam pocit ze na FX5900GE s povodnym biosom mi teplotu ovladace neukazovali - ale nie som si isty :?Citace:
Původně odeslal DJSmart
EDIT+OPRAVA
ad2 - pred zmenou biosu 400/700@450/820, po zmene biosu @480/900
Igore víš že taktuješ 2D, protože default GE je 300/700 ve 2D a 400/700 3D.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
takze po zmene biosu ukazuje teplotu aj fx5900ge ?? ;D
...odkedy maju ASUSky 2D/3D mod :roll: ale samozrejme v predchadzajucom poste bola chyba - samozrejme default pre jadro je u ASUSky 400MHz :wink:Citace:
Původně odeslal 3G@L
...presne tak :wink: samozrejme ASUS nemohol vyextrahovat z jadra cidlo :lol: :lol: ale len zobrazovanie teploty znepristupnil v biose :wink:Citace:
Původně odeslal DJSmart
No ja nevim, ale me se teplota ukazuje i s originalnim BIOSem na my ASUS V9950 GE.
..hmm mne nie - vcera som to skusal :wink: mozes mi poslat tvoj bios na mejl ??? dikyCitace:
Původně odeslal MaPa
...tak pomocou tohoto biosu (http://i6or.szm.sk/temp/Leadtek.Mod.zip) som konecne dostal pamete nad 900Mhz :arrow: konkretne 940MHz :drool: >:}
Cau lidi, bude muj procik na 5900GE hodne velka brzda??(jde pretaktovat na 1750Mhz a vic) Jestli jo, tak holt vemu R9600XT. Toho jsem mel moznost vyzkouset a bylo to docela dobry.
Ak je 5900GE cca to isté čo 5900XT, tak určite nie...Citace:
Původně odeslal vlv
5900XT vychádzala v testoch o niečo lepšie ako R9600XT...
Skôr si myslím, že ešte CPU bude potrebovať pridať, aby dokázalo využiť kartu na 100%...
...samozrejme k plnemu vyuzitiu tejto karty potrebujes silnejsi CPU - casom mozes dokupit novy CPU :wink: ale kedze som sa pred casom rozhodoval v podstate tiez medzi 9600XT a 5900XT a co vyhralo vidis v popise :wink:Citace:
Původně odeslal vlv