Mám malou síť, kde uživatelé sdílí adresáře z jednoho centrálního PC, všechno jsou Win 98. Lze nastavit aby se někteří uživatelé do těch adresářů nemohli ani podívat? Jestli ano, jak?
Printable View
Mám malou síť, kde uživatelé sdílí adresáře z jednoho centrálního PC, všechno jsou Win 98. Lze nastavit aby se někteří uživatelé do těch adresářů nemohli ani podívat? Jestli ano, jak?
Nee,to umí jen NTFS :arrow: W2k/XP :wink:
Někde jsem slyšel, že by to mohlo jít přes nějaké politiky, našel jsem poledit na instalačce win 98, ale nejsem z toho moudrý :-(
Tak o tom nic nevím :?:
Jediný co znám je systém OptimAccess, kterej umí zabezpečit přístup k souborům i ve Win98, ale už si nepamatuju na jaké úrovni. Jednotlivý uživatele to asi nebude zvládat, ale můžeš to vyzkoušet.
Díky, zkusím
Zkus se podivat na www.qr.cz, v posledni dobe (asi pred 2 tydny) jsem tam videl nejake softy na omezovani pristupu ve windows 98.Citace:
Původně odeslal Kocmik
Paráda, to je přesně to co jsem hledal. Folder Guard Pro. Díky moc.
To by me zajimalo, jak ten FolderGuard funguje... kdyz das ctrl+alt+del a odstrelis ten proces, tak jak to pak guarduje :-)))
Ti uživatelé co u PC sedí, umí tak maximálně otevřít složku a soubor, nějaké kilnutí procesů nehrozí, aspoň zatím.