http://www.modasylum.com/keyboard.php ;D ;D ;D
Printable View
tak na tom bych pracovat ani hrát nechtěl 8-)
:eek: chtel bych vedet, kolik to vazi ! jinak souhlasim s dravgunovem :wink:
EDIT: chybka
To je nejaká novinka? Za socíku to bola samozrejmosť, že sme si vyrábali home-made klávesnice (ja som vyrobil dve, alebo tri ??? ) k home-made počítačom
Jak se asi na tomhle paří Quake nebo CSko?
tezkoCitace:
Původně odeslal 559
a taky to rozlozeni je pomnerne zajimavy :lol: :lol: :lol:
vypada to zajimave, ale hrat a psat bych na tom fakt nechtel....
Citace:
Původně odeslal vogo
Podle meho nazoru, kdyby se to prodavalo, tak to budou nejvice kupovat sekretarky s věkem 60 a výš - velké písmenka, seřazení kláves podle abecedy, vyznačené samohlásky....
ze zvonkových tlačítek ? :wink: ;DCitace:
Původně odeslal PeterM
Nie, z teflonových dosiek plošných spojov, fešák. A jednu bezkontaktnú z Hallovými senzormi (životnosť - večná / nezničiteľná, ale odber 5V/3A)Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
Zvonkové tlačítka používali len neschopní babráci / looseri (videl som aj také klávesnice :? )
BTW: Aj na Spectrum som mal svoju vlastnú, z prefixami, kurzorovými šípkami, ...
A není to speciální klávesnice pro nějaké zrakově postižené?Protože pak by to bylo super! 8-)
To bych fakt jako nechtel :lol:
TAKY BYSEM TAKOVOU NECHTĚL. MÁM KRÁSNOU, BEZDRÁTOVOU, MODŘE SVÍTÍ. PŘIPOJUJU JI K NOTEBUGU PŘES TAKOVOU KRABIČKU. TAKY KRÁSNĚ MODŘE SVÍTÍ ALE AŽ DYŽ BĚŽÍ WINDOWS, KLÁVESNICE SVÍTÍ FURT, I MYŠ.
nekric ;D tuhle klavesnici by asi nechtel nikdo, a ja si vystacim se svou Logitch klavesnici a MX510kou, sem zvedavej jestli se neobevi nejaka takovahle mys to by bylo maso, ta ergonomie.... ;DCitace:
Původně odeslal ŠKODA DODO
Mne sa to paci. Nehovorim, ze to je lepsie ako hocijaka klavesnica, ktoru kupite v obchode za 150 korun, ale je to dokaz, ze ludia si este stale vedia kopu veci spravit sami.
A pre tych co si z toho robia srandu: chcem vidiet ako by ste urobili VY nieco podobneho...
Ako autor písal, mal to byť pokus o klávesnicu pre ľudí, ktorí z nejakého dôvodu nemôžu používať štandardnú... Ale ja osobne by som ju nechcel... :wink:
To ja sem nekde videl klavesnici zabudovounou do procovniho stolu, tak ze preste stul byl i klavesnice, cely hlinik + stul drevo, jenom kde to mam. Vypadalo to drsne
EDIT:
http://kazdic.borec.cz/upload/170desktop_com1-med.jpg
http://kazdic.borec.cz/upload/170FRONTAL_C-med.jpg
Tak to uz vyzera omnoho lepsie. Fakt borec ten kto to urobil. Problem asi bude len v tom, ze na lanparty treba zobrat cely stol ;D
@ Sherpa
...a nebo náhradní klávesnici za kilo ???
Ale no tak... Sak je za tym smajlik
nebo vezme flexu a klaves ze stolu vyrizne :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Sherpa
tohle si muze vyrobit snad jenom magor, protoze mit nestandartni klavesnici (jak velikosti tak rozlozenim) je v dnesni dobe sebevrazda. mi ukaz jak se na tom pise vsema desiti! k nicemu => pro L-ka (loosery). navic mi pripada toho plexiskla na takovouhle <-> docela skoda, ne?
jeste podotykam, ze jsem si taky vyrabel zx-ko (docela rachot - cely sem to mel v krabici od bot a prikryty rudym pravem) i s klavesnici ala PC a vypadala mnohem mnohem luxusneji a jestli ji najdu na pude urcite postnu fotku! jo a docela sem do ni rezal (kdo si pamatuje r-type vi ocem mluvim) a nikdy neprestala fungovat
@ Richmond - tu fotku určitě sfoukni, pls :-)