vie niekto , ktory velkosklad by to bol schopny dodat?
Printable View
vie niekto , ktory velkosklad by to bol schopny dodat?
to nikto nevie? ci nie su? to sme fakt 100 rokov za opicami,ze tu jednu podlozku nezozeniem....som obehal kosicke obchody volal do par velkoskladov a nikde nic...vsade len tie po 40 Sk pre deti,na serioznu pracu a hry nic.to je strasne
clovek si kupi MS IE3.0 a drhne ju po obrazkoch,alebo po platenych podlozkach,kt. vydrzia mesiac a straca sa tym potencial mysi...
Mam dojem, ze jedina moznost je objednat si ji na www.progamingshop.cz, ovsem 1281 Kc je dost mastna cena. Vyrobce ji nabizi za 20USD, ale zase kdyz si ji u nej objednas, tak te dodavka pres UPS Air vyjde na cca 200USD + cena podlozky. :evil:
skusim sa tam pozriet,mozno dodavaju aj na SR..inak o cenu az tak nejde, vraj je trvanliva a nejaky ten rocik vydrzi, a prezije aj mys samotnu..no uvidime...resp. je tu niekto kto ju ma, a vie porovnat s beznymi? ci za to stoji?
Ten kdo ji ma a dal za ni ty strasny penize, ti urcite nerekne, ze za to nestoji ;)Citace:
Původně odeslal L@zo
osobne preferujem co najlacnejsiu podlozku...ziadnu...
a 1200kc by som za podlozku teda nedal...
Tak tuhle podložku máme doma s bráchou a sme s ní na 100% spokojeni, jednu dobu sme měli jenom jednu a celkem sme se o ní hádali.
Pokud na ní máš prachy tak s ní budeš určitě moc spokojen.
Samozřejmě musíš to nějak využít, tzn u her, jinak nemá vůbec smysl.
ok..tak som sa im ozval a dali kontakt na chlapika zo slovenska,kt. to od nich vozi..a posle v ramci SR dobierkou..cena: 1750:-) SkCitace:
Původně odeslal Mymak
no co uz, cakam na nu
dik za ten link
Mohol by si napisat nejaky kontakt na toho niekoho kto to po Slovensku rozvaza za 1750.- ?? Skusim este pozriet ci to fUnc neposiela aj cez registered air mail, to by vyslo lacnejsie.
mal by si to mat v posteCitace:
Původně odeslal Nigga
stoji za to ;D
www.progamingshop.cz to myslim do SR nejak posila...
aspon se tam o tom bavili
jj posilaj i do sk ...