Nevíte jestli jes tenhle pasiv schopný uchladit radeona bez větráku ??? Chci si odhlučnit komp a větrák na Radeonu poměrně dost řve.
Printable View
Nevíte jestli jes tenhle pasiv schopný uchladit radeona bez větráku ??? Chci si odhlučnit komp a větrák na Radeonu poměrně dost řve.
Chvíli možná uchladí, ale dlouhodobě určitě né, chce to aspoň tam mít větrák s 1000 otáčkama, jinak se ti gpu upeče, zvlášť když jsou venku teď hice.Citace:
Původně odeslal P.D.
A když ho podtaktuju ???Citace:
Původně odeslal Spajdr
Trochu by to mohlo pomoct, ale ze správným větroněm 80x80 při 1000-1200rpm se o hlučnosti mluvit nedá.Citace:
Původně odeslal P.D.
JJ staci to mierne ofukovat a hlavne MED !! Ta predava okoliu teplo horsie ako hlinik ale zase teplo lepsie odvadza a rozvadza. A ked kupis nejake dobry 80x80 fan a das ho na 1000rpm tak ho nemozes pocut !!
viz spajdr, jestli tam uz bude zpomaleny vetron, tak ten pasiv nemusi byt tak tezkej, jako je v7+
no nevim ale rekl bych ze to uchladi!Sice nevim jak moc R 9800 PRO pece ale ja mel tenhle chladic na 1700+ (DLT3C) a na def. mi to ten pasiv uchladil ,kdyz jsem byl na netu nebo treba poustel film nebo hudbu
Spise jak V7+ vych zkusil pozit Zalman 6500 ALCU,Ten by to pasivne uchladit mohl
Tak jsem přehodil origoš větráček z 12V na 5V a není to vůbec slyšet, teď jen vymyslet jak ho tam přichytnout :D
No ten vetrak z V7+ je tichy jen kdyz se netoci, mlati mu loziska jak svina.Citace:
Původně odeslal P.D.
nejlepsi uchyceni je pres srouby, vyvrtac do medi diry odpovidajici diram v grafice a pak docelas zavit.