co su tam za chipy ???
Printable View
co su tam za chipy ???
Ak je to okopirovane z cenniku Agemu , tak to niesu A data.Citace:
Původně odeslal DJSmart
Neviem si spomenut , ale viem ze som ich reklamoval hned ako som ich kupil pre kamosa , pretoze to neboli A Data cipy , ale tusim V Data alebo tak nejak. Skratka to nesedelo s tym co uvadzali v cenniku a urobil som im tam bordel. Nakonic ich zobrali spat a kupil som mu v Libre Twinmoss.
Viem ze su tam VDATA ale ake presne...
Lol , tak to si uz nepamatam , srry.Citace:
Původně odeslal DJSmart
Ved im napis.. ja som teraz stamat bral DDR566 a boli to Vitesta modely A-DATA s ruzovymi chladicmi takze super a tie DDR500 by mohli byt tiez tie .. ked ich vobec maju skladom. Napis Davidovi na mail .. on ti odpise ze co su to zac.
Ake su tie vitesty 566? Prave tiez uvazujem, ci ich nekupit... kolko si z nich vytiahol pri cl2? a koklo pri cl2,5???Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
To by zaujímalo aj mna....Ináč v Ageme sa celkom radi hrajú...Do cenníku napíšu A- Data čipy...a večšinou sú tam práve podradnejšie V-Data čípky....Mohli by prestať zavádzať ľudí...
Prepacte mi, viem ze to je blba otazka, ale ako zistim ci su na ramke A-Data al. V-Data cipy? :oops:
Zatial dakujem.
Na čipech bude napsáno V-DATA a nejaký čísla :wink:
ADATA PC500 paměti mají pasivní červený chladič, kde je napsáno ADATA VITESTA PC500, tohle pak vdata čipy nemá ;DCitace:
Původně odeslal FERANY
JA mam A-Data VITESTA a maju cipy :arrow: HYNIXCitace:
Původně odeslal Spajdr
a su OK ale to tu uz bolo
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...=adata+vytesta