Moc se v tom nevyznám, ale slyšel jsem že něco takového existuje. Co byste mi poradili a od čeho odradili?
Dik
Jucha
Printable View
Moc se v tom nevyznám, ale slyšel jsem že něco takového existuje. Co byste mi poradili a od čeho odradili?
Dik
Jucha
Vcool?
kdyz mas kombinaci VIA + AthlonXP tak na 100procent VCool, kdyz je procesor idle tak se uplne vypne 8) 8) takze s nim mam pri idle (tj. bezna prace pod Windows a serfovani) po 5 minutach tak 25-30C 8)
a kde ho sehnat
budte tak hodní a hodte sem nejaky link pliííííízzzzz
diky
Tak jsem ho uz nasel a stahnul a pise mi to " No compatible Northbridge detected"
Tak a co ted
J.
jedna vyborna vec na chladenie CPU pocas IDLE je zmena registrov
pomocou WPCREDIT
a to register 92 zmenit na E9 => a potom doska automaticky Haltuje procesor ...
Mne to znizilo IDLE teplotu o 15! stupnov
to by mohlo bejt zajimavy :) A nebrzdi to ten procesor i kdyz potrebuju vykon? ;D
Nie - fungujem na tom uz dlho ...Citace:
Původně odeslal Fila
A kvantum ludi na inych forach to pouziva tiez ...NB Haltuje CPU iba ked je IDLE
stahni ten nenovjejsi a ten ma podporu uz kt400 !Citace:
Původně odeslal Jucha
2Jucha
zkousels posledni betu: http://vcool.occludo.net/VCool_18b10.zip
*Added KT400 support
VCool,Yes!
Ja ho už používam na tretiom MB a som spokojný.
Skúšal som aj iné SW chladenie, ale vždy /že by osud?/ niečo začalo blbnúť.
Už nepokúšam, len chladím :oops: .
Ja si stahnul ten VPCREDIT a uvedeny regiastr byl uz na doporucovanej hodnote, takze nemam co zkouset :)
A VCool jsem taky zkousel, ale nejak mi neprislo, ze by teplota byla nizsi. Za jak dlouho se to projevi? Ja na to koukal asi 15 minut.
K comu je to SW chladenie dobre?
Odpoviem ti protiotazkou...Citace:
Původně odeslal v.e.i.l.s.i.d.e
Preco by sa mal procesor (vacsinou tazko pretaktovany :wink: ) prehrievat aj ked s nim nic nerobis ani ty ani system ....
A zaškrkol si v VCool políčko Cool Bit? Inak bube SW chladenie vypnuté.Citace:
Původně odeslal Martin
enable idle loop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jucha: Vidim, ze pouzivas dosku MSI, tak preco neskusis pouzit XP COOLING, ktore je sucastou PC Alertu 4 pre MBs MSI ???
Na ty zaskrtatka se podivam a XP Cooling taky vyzkusim.
Dik.
Tak na XP Cooling jsem se jeste nedostal, ale podival jsem se na VCool.
CoolBit mam zaskrtly, ale kdyz zaskrtnu Enable Idle Loop, jede CPU na 100% a samolitr se ohriva.
Takze mam misto SW chlazeni SW ohrivani ;D
A máš ho aj zaškrtnutý/NB Cool Bit/ v tabulke keď dáš pravým tl. myšky?/nie v options/.
Máš ho nastavený aby sa program štartoval do toolbars spolu s Win?
Enable Idle Loop nefunguje ani mne.
2Martin: ... hod tam ten XP COOLER s PCAlertu4 a mas pokoj!!! 8)
Jendo: Mam to zaskrtnuty a nic
Igor: asi se na to vykaslu a budu mit taky pokoj ;D
Tak jsem si stahnul PC Alert 4, nainstaloval (prestoze pouzivam MBM5) a kdyz jsem zmacknul XP Cooler tlacitko, napsalo to, ze moje deska neni podporovana. Nenechal jsem se odradit a spustil primo CoolerXP.exe a jede to. A paradne. Pri 1500 ot./min. na SS Pro mam 38°C, coz je o 9°C min nez bez CoolerXP a 2100 ot./min. (mam tepelnou regulaci).
V 3DMarku mi to hodilo s CoolerXP o 300 bodu min, coz me moc nestve.
Budu ho ale zapinat jenom na noc, protoze to to ticho potrebuju nejvic.
Takze diky za tip a ostatnim vrele doporucuju.