Něco mi neustále hrabe na CPU...poradíte?
Včera čistý systém, Avast, Kerio...i když jsem je odinstaloval, stále stejná situace...ve správci úloh sleduju využití CPU a každou cca sekundu či dvě to skočí na 1, 2, 3 nebo i víc procent...pak sekundu dvě nula a pak zase pár procentíček...
Ve StartManu jsem zakázal všechno, co šlo, pořád to dělalo, v nouzovým systému je to OK, ale to je jasný...
AdAware, Spybot Search and Destroy jsem použil, něco to našlo a odstranilo, ale problém trvá
Dělá to i když odpojím internet
Nemáte někdo nějakou radu nebo šikovnou utilitku, která by mi to vyčistila, abych měl v idle převážně 0% využití CPU, jak to má být...?
Předem dík
Re: Něco mi neustále hrabe na CPU...poradíte?
Citace:
Původně odeslal JardaMeloun
Včera čistý systém, Avast, Kerio...i když jsem je odinstaloval, stále stejná situace...ve správci úloh sleduju využití CPU a každou cca sekundu či dvě to skočí na 1, 2, 3 nebo i víc procent...pak sekundu dvě nula a pak zase pár procentíček...
Ve StartManu jsem zakázal všechno, co šlo, pořád to dělalo, v nouzovým systému je to OK, ale to je jasný...
AdAware, Spybot Search and Destroy jsem použil, něco to našlo a odstranilo, ale problém trvá
Dělá to i když odpojím internet
Nemáte někdo nějakou radu nebo šikovnou utilitku, která by mi to vyčistila, abych měl v idle převážně 0% využití CPU, jak to má být...?
Předem dík
Cece ty jsi Einstein... Tys asi nezkousel nikdy nic programovat, vid? Ono totiz i kdyz ty wokynka zdanlive "NIC NEDELAJ", tak procakem jedou porad nejaky instrukce... Treba odchytavani pohybu mysi, kdyby s myskou panacek hejbnul, skenovani, jestli nebyla stisknuta klavesa... Kdyz tam pichnes treba USB Flash Disk, tak aniz bys cimkoli hybal, tak se taky ohlasi... Myslis ze to dela hodnej skritek???
Nene brachu, tohle dela procesor... Takze se hod do pohody, pokud ti to V KLIDU nebude brat zrovna 20 procent, tak pohoda, OK? :wink: