Prosím poraďte kde v Brně mi nahrají nový BIOS na špatně flashnuté desky.
Zákazníci asi někde něco četli a mám tu teď 3 desky které mi už nijak nejdou zachránit a já sám nemám "stroj" na přeflashování :( prostě je tam mrtvej BIOS :(
Printable View
Prosím poraďte kde v Brně mi nahrají nový BIOS na špatně flashnuté desky.
Zákazníci asi někde něco četli a mám tu teď 3 desky které mi už nijak nejdou zachránit a já sám nemám "stroj" na přeflashování :( prostě je tam mrtvej BIOS :(
Treba nic nepotrebujes ........ :-)))
U Award a AMI je postup, jak to udelat, kdyz ma mrtvy BIOS, disketa s biosem a flasem a zmacknutym insertem funguje pod Awardem a Ami to ma taky nejak podobne, hledej:
www.biosmods.com
www.rojakpot.com
ehmmm mrtvým BIOSem jsem myslel to, že je úplně mrtvý... nesahá si vůbec na disketu, kontrolky svítí obráceně apod.
Je potřeba vyjmout čip a přeflashovat ho někdě jinde..... a já se ptám kde v Brně?
Klávesy Ins, Del, F2 a další nepomáhají.... je to opravdu úplně mrtvé :(
Jedná se o desky:
ECS K7VTA3
ECS K7S5A
třetí jsem nějak rozchodil......
Levi
www.levi.cz
GM Eletctronics
www.gme.cz
Aha, nejakej borec, nekde ve VIA chipsetech nasel nekoho v BRNE, ne v nForce2 chipsetech !!!! Jednalo se o nf-7s ....
Ha tady to je .....
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=60277&start=15
Dělá to Buček elektro...
http://www.clavis.cz/bucek/
je to na Vranovské v gethu... takže bejzbolku s sebou :lol:
cena více než lidová (myslím kolem 30-40Kč)
Mockrát díky určitě vyzkouším... jinak GM to v Brně nedělá a Levi chtějí 200,- /ks pro reg. partnery a 400,-/ks pro klasického zákoše + DPH :(Citace:
Původně odeslal Vykuk
takže uvidíme.... díky
Dalsi moznost v Brne je v Kralove poli, kousek od Bozetechovi. V Cigler Software je firma, ktera flashuje taky, cena cca 100kč.Citace:
Původně odeslal DAFER
Díky moc za rady... nakonec jsem byl u toho Bučka a stalo mě to 40/1ks na počkání a úplně v pohodě :)
Mě bohužel Buček nepomohl, ale v Cígler Software,to kluci zmálkli za 5 minut a za 50k. :-) :-) :-)Citace:
Původně odeslal DAFER
jo pocitaji to od minuty 1min=10kc, obvykle to trva 8 - 10 minutCitace:
Původně odeslal TOPIČ
staci tam vzit toho brouka a disketu s BIOSEM? popr. flashnout mi tam treba bios modifiovanej kdyz si ho tam donesu ???
vim moje otazky sou dosti debilni ale neda mi se nezeptat :|