http://downloads.guru3d.com/download.php?det=824
Printable View
no uz su tusim oficialne su na ftp nvidie 61.76 WHQL tahajte tu:
ftp://download.nvidia.com/Windows/61.76/
No neviem ci su oficialne , na strankach Nvidia nic nie je a na stiehnutie su stale 56.72.Citace:
Původně odeslal Chodec
a jak jde s nima taktit?
No myslim ze si este z nikto z nas nestiahol. :lol:Citace:
Původně odeslal Over
Ja uz je mam davno :wink: Ale netaktuju, protoze bych u sveho Asuse nejspis musel po oc preinstalovat ovladace :roll:Citace:
Původně odeslal Richardus
neveriaci kajte sa su oficialne ved to je ftp nvidie uz aj na webe su uverejnene:
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.76
No ked som pisal totoCitace:
Původně odeslal Chodec
tak tam este boli 56.72.Citace:
No neviem ci su oficialne , na strankach Nvidia nic nie je a na stiehnutie su stale 56.72.
Takze sosam. :roll:
taham taham a uvidim ako pojde voda vo far cry :-)Citace:
Původně odeslal Richardus
...zeby s tymito drivermi tiekla do kopca ??? /only joke :wink:Citace:
Původně odeslal ace
...prave som ich dososal tak ich idem vyskusat :wink:
Asi to bude len moj problem ale ta voda je zase na nic. Ide o to, ze pri brehu je vrchna vrstva ako zo 4 farieb, pohlad dalej na vodu je ok. Ked nahodim cokolvek ine ako 6x.xx tak je voda ok. Ale nic to, uz som to dohral a ak to budem hrat este raz tak len na novej vga aby to islo ako u ludi.
Zkus to hrát přes OpenGL, pokud jsi to nezkoušel...mě to tak jede mnohem rychleji...Citace:
Původně odeslal ace
dik za tip, to som skusal hned na zaciatku lebo sa mi to na default dx9 zdalo pomale :-( ale cez opengl mi sem tam nejak vypadavali textury (aj bez vga oc) ale toto s tou vodou s novymi ovladacmi cez opengl to som neskusal...Citace:
Původně odeslal Anduril
No to OGL má sem tam nějaké mouchy, ale většinou stačí level znova nahrát. Jinak ale mě osobně pomohl patch 1.1 a drivery 56.72 - od té doby nemám žádné problémy ve FC...Ty nové teprve sosám ;)Citace:
Původně odeslal ace
no ved ono co system to ine skusenosti problemy
ja uz mam trochu v pc bordel, lebo som menil mb 1.2 na 2.0 bez reinstallu
menil som vga hore dole medzi ati9700 aiw pro, gf fx5900sp a mojou gf4
ovladace na chipset idu postupne od 2.03, 2.41. 2.42, 2.45, 3.13 a teraz 4.24 a na vga to je este horsie...
inak opengl mam vo vseobecnosti radsej pretoze hry beziace na opengl mi pripadaju subjektivne stabilnejsie
no nic, kvoli jednej hre, ktoru som uz dohral sa nebudem trapit ale je to aj tak divne
bezim tiez patch 1.1 a neviem ci by to blblo pri 6x.xx bez pathu, kaslat na to
mne to konkretne blblo (mrzlo) na 56.72 + 1.1
a islo to ok na 56.64 + 1.1 - ani jedno zamrznutie (t som nasiel niekde na webe odporucanie pre gf4)
...takze skusenost s tymito drivermi vs CMR04 -> pri pouziti AA v hre sa hra na cca 10-15sek zastavi a potom zase rozbehne :roll: ale ty iste skusenosti mam aj s inymi drivermi :? tak neviem co je zle :?
to vypada ako keby sa ti prehrievalo GPU
...vypada, ale to asi nie ked aj pri full loade ma jadro maximalne 46°C a na GPU mam CPU chladic @1400rpm a toto robi len v CMR04 :evil:Citace:
Původně odeslal Chodec
Je tam nějaky výkonostní rozdíl oproti 56.72?
Abych je nestahoval zbytečně
Vratil jsem se k 56.72 pote co jsem zjistil ze at nastavim normu jakou chci, mam obraz na televizi porad cernobile :evil: - neco je spatneho na teto verzi driveru!
Tak skus 61.77Citace:
Původně odeslal Vlask