mam ocz 333 performance a potreboval bych do nich pustit trochu vic staavy - tak 3v ;D ale nevim jak dlouho to snesou. skoro nehrejou.
Printable View
mam ocz 333 performance a potreboval bych do nich pustit trochu vic staavy - tak 3v ;D ale nevim jak dlouho to snesou. skoro nehrejou.
Že se nestydíš!Jinak ti přeju good luck při výrobě prskavek! ;D
...to se ti zda moc 3V? dyt je to "jen" o 20% vic nez je standard. mate je nekdo na 3V?
A jóóó,sorry,ja jsem měl v hlavě napští CPU-to teď neustále s někým řeším po SZ,takže jsem počítal s hodnotami kolem 1,7V.Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
Mně dává deska tuším 2,9V max.
3V jim kazdopadne neublizi, ani dlouhodobe.
Pomohlo ti zvysit napeti z puvodnich 2,5V ??? Ja jsem zkousel az do 2,9 a nejlepsich vysledku jsem dosahl pri 2,63V(185MHz 11,3,3,2.0).
Pokud můžeš tak bych se taky kouknul na čipy, BH-5, -6 snesou i 3.2V sou lidi co je mají dlouhodobě na 3.6V :P
no jo, jenze tyhle urcite BH5, ani BH6ky nebudou :wink:Citace:
Původně odeslal 3G@L
A navic maji na sobe rozmernej heatsink, kterej se dost tezko sundava beze stop, takze malokdo by si chtel odrovnat celozivotni zaruku, teda u me to plati.
ja poustim do mych corsairu 3,14v ( podle MBM 5 ) a uplne bez problemu..... poustel bych i vic, ale stejne je uz vys nevytahnu...