existuji nejaka pouzdra, treba i s chlazenim?? diky...
Printable View
existuji nejaka pouzdra, treba i s chlazenim?? diky...
Jo, existují - např. rámečky NO VIBES - www.noisecontrol.de
Silent Drive - www.pcsilent.de
...
;)
Me Baracuda straslive rozvibrovavala cely case, tak jsem si koupil normalni sufle a nalepil do neho takovy tesneni, co se dava mezi okna a dvere - je to v pohode. Jeste je jeden navod tady - je to trochu pracny, ale elegantni.
http://home.tiscali.cz/tokra_klan/hddsilent.html
baracuda ??? ..ja ji vubec neslysim!
Baracuda IV nebo V by byla v pohode... ale ja mam to co mam v podpisu... ne ze nejak extreme huci, ale slyset jsou....
Ten disk sam o sobe slyset neni, ale jak se toci, tak prenasi vibrace na case a od toho rezonuji plechy - dela to aji dvdcko, ale s tim nemuzu nic delat.
Vsechno je slyset, ale vymyslel jsem spickovy zpusob odhlucneniCitace:
Původně odeslal Vslayer
PUSTIT NAHLAS HUDBU
hluk PC pak zanikne
Jo nějaké speciální odhlušnění jsem víděl. Disk se musí připevnit do prostoru na gumičky aby nedělal hluk, protože disky dělají rambál hlavně proto, že rezonují s case.
Pavel
Pri takychto upravach treba davat pozor na teplotu disku - ked sa nedotyka case, nemoze sa chladit.
..jo ... o tom pise o neco vyse Vslayer... is odkazem... je to super.. ale to bych potrevoval 2 volne 5,25 pozice... ake ma jen jednu.... :|Citace:
Původně odeslal Pavel Zbranek
;D moje rec :) VOLUME +++++++++++++++++++++++++Citace:
Původně odeslal Helium
Ach. Ako rad by som ta na xvilu posadil za moje PC :roll:Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Sice je tiche ale keby si predviedol to, co si napisal, tak by najprv vyleteli okna a potom by ti praskli bubienky. Mal by si s hlukom PC pokoj ;D
Ale ine som xcel...
Mna stve ten piskot diskov (nemam len to, co je v podpise...) to je v podstate najvacsi hluk, co mi PC stvara a nevymyslel som doteraz ziadny rozumny sposob, ako sa ho zbavit :(
Any ideas ???
Kup si pevny disk Seagete Barracuda Ata IV . :wink:
poté co nemám v pc kromě zdroje žádnej ventilátor,tak můžu říct že i ta barIV pěkně řveCitace:
Původně odeslal Platon
;D je vidis, to sem dneska taky zkousel kdyz sem pridal dva velky vetraky do case ze zdroju : funguje to. Ale pokud zase pridas ty vetraky tak se snizi hlucnost HDD. :wink:Citace:
Původně odeslal Helium
No zname bratranec ma u PC 2x 320W bedny + 1SUBWOOFER (nevim kolik) a je to hukot nehoraznyCitace:
Původně odeslal PiT
ja mam o PC "jen" Zesacek 2x40W a bedny k tomu + jako vyskace puzivam jakesi ENCOre z kramu za 800.- To je cekem taky hukot(pc uz radeji ani nepipne.. ;D )