Na leadtek FX5900XT jsem flashnul bios z Leadtek FX5950U rev. 2.Flash proběhl ok,ale při změně frekvence paměti v 3d modu,se mění zároveň v 2d modu.Jak mám změnit frekvenci pouze pro 3d mod????
Printable View
Na leadtek FX5900XT jsem flashnul bios z Leadtek FX5950U rev. 2.Flash proběhl ok,ale při změně frekvence paměti v 3d modu,se mění zároveň v 2d modu.Jak mám změnit frekvenci pouze pro 3d mod????
Mozno by bolo dobre napisat v com to menis ???
V driverech i v Riva tuneru. všude stejný...
Hmm , pokial viem , tak niektore karty (ASUS) nemaju 2D/3D mod , ale ten Leadtek by ho mal mat.
Ake pouzivas ovladace , skusil si aj ine nez teraz ?
Zkoušel jsem dvoje 56.64 a 53.03. Furt stejný. Kde najdu nějakej ověřenej 5950U bios kterej na týhle kartě pojede???
Ja osobne pouzivam ASUS 5950 Ultra , ako aj vela ludi z fora , ale ako som pisal , tak ASUS ma iba jeden mod a hotovo.
Zo skusenosti ale mozem povedat , ze karta je vo WIN skoro studena pri mojich taktoch v podpise , takze mi nejaky 2D/3D mod vobec nechyba.
Kde seženu ten bios od Asus??? Mě se to při vetších frekvencích v 2d modu kurví. Potřebuju nastavit jen 3D mod.
Tu najdes vsetko co potrebujes.Citace:
Původně odeslal CHUDAK
www.mvktech.net
Info ako na to najdes tu
Tak s tim asus biosem šlo 50% výkonu dolú. Už fakt nevim co bych tam nacpal...
ja bejt tebou tak tam necham ten puvodni bios ten je pro ledtka nejlepsi
vzdyt i bez jinyho biosu jde ta karta skvele taktovat co jsem tady na foru videl :wink:
jeste na taktovani skus soft primo od Ledteku a ovladace rady 60.xx
jj, taky jsem vyzkousel nekolik biosu (5950 a modly XT) a nakonec jsem se vratil k puvodnimu. Karta v nem ma nejvyssi takty a vykon :wink:Citace:
Původně odeslal Fleak
at nezakladam novej dread ,mam otazku , kdyz dam automaticky najit frekvence na pretaktovani tak mi to najde na Leadteku5900XT 466/860
ale kdyz chci frekvence zvysit/snizit manualne treba jen o jeden stupinek tak uz mi to pise ze to nejde nevite nekdo proc?
muze to bejt treba verzi detonatoru.Zkus riva tuner tam to pujdeCitace:
Původně odeslal J!mmY
a kdyz das "nezvysovat taktovaci kmitocet" das pouzit a pak zas manualni bez toho automatickyho vyhledani frekvence tak to jde s tim hejbat??
manualne dou pameti asi na 790 a vic to nedam a to je mi prave divne ze kdyz to zjistuje optimal tak to da vic
tech 790 uz blbne nebo proste ti to ovladace nepovolej??Citace:
Původně odeslal J!mmY
muj kamos ma 5900 SP od MSI a ovladace mu vic jak 475 core nepovolej proste to udela nejakou chybu a i kdyz by to karta zvladla tak ty ovladace jsou nejaky zmateny
Vidim ze tady ma spousta lidi Leadtek,tak se chci zeptat: mam tuhle kartu
dva dni a hned prvni den jsem ji přetaktoval na auto v detonatorech (56.64 Win ME) 472/864,pustil sem mark01,kterej spadl,pak Call of Duty v pohodě,tak jsem dal na manual 450/900 3D mark01 spadl CoD-OK,zkousel sem dal az me napadla uplna blbost 435/999 ( :o ) 3Dmark OK,bez chyb,CoD taky Gun metal OK si rikam neni to blbost ??? dyt ty pameti sou 2.8! ,neni nejaka chyba v ovladacich,ten takt se mi zda fakt brutalni v kompu mam este Riva tuner,chlazeni je defaultni a orig BIOS... zajimave je ze kdyz dam mem1Ghz tak coolbit ohlasi chybu
tak taky napis vysledky toho 3D marku 01 a zkus i 03 a pak se uvidi jestli to je blbost :wink: Ale jestli to fakt je tak jak pises tak to je mazec !!Jen to jadro by chtelo dat jeste vysCitace:
Původně odeslal karel
Jadro jsem zkousel jen na tech 435 (kdyz dam 450 01 spadne) vysledky jsou k nicemu,pac mi to jede na trapnym D800 :oops: ,novy CPU budu mit tak za 14dni,i tak to nebude zazrak pac musim vymenit este desku a ram (mam KT133A)