Mám 128MB USB flashku, relativně často z ní potřebuju číst/zapisovat, vadí flashce, když je celej den zapíchnutá do USB? Někdy se stane, že se trochu zahřeje.
Printable View
Mám 128MB USB flashku, relativně často z ní potřebuju číst/zapisovat, vadí flashce, když je celej den zapíchnutá do USB? Někdy se stane, že se trochu zahřeje.
Nevadí.
Super.
A vadi jim caste cteni/zapisovani? Treba kdyz si z ni budu celej den poustet mp3, spoustet programy, pocitat seti, atd... ?
to ji neprospejeCitace:
Původně odeslal howard
http://www.esacademy.com/faq/docs/flash/lifetime.htm
Typical values are guaranteed cycles of 10,000 times. Most parts will work far longer - it's just not guaranteed
Čtení nevadí, zápis už nějaký vliv mít může. Kritické to ale nebude, já mám připojenou 64MB CF kartu místo harddisku ve starém DOSovém počítači (hraju na tom starý hry) a zatím se žádný problém neobjevil. Jako disk na swap bych to ale raději nenastavoval :-)
Zivotnost se da prodlouzit pokud pouzijes JFFS2, ale pak to asi neprectes v jinych strojich, protoze tam nebude FATka.
Do ted jsem o tom neslysel, ale tusim, o co pujde (pouzival jsem InCD na rwcka, ale bylo to dost nespolehlivy, padali widle, selhaval zapis, atd...). Kdyz ale to neco, co umi delat JFFS2 nainstaluju na vice kompech, tak to na vsech bude citelne, ze?Citace:
Původně odeslal Gargamel
A je to JFFS2 dobry? Mas s tim dobre zkusenosti?
A jakpa v linuxu? Bude to citelny?