nevite nekdo jak v mirande zprovoznit, zobrazeni informace ze druha strana zrovna busi msg pro mne?
absence tehle fitchury mne irituje tak, ze se snad vratim k icq...
Printable View
nevite nekdo jak v mirande zprovoznit, zobrazeni informace ze druha strana zrovna busi msg pro mne?
absence tehle fitchury mne irituje tak, ze se snad vratim k icq...
no teda ja to mam v mirande automaticky, naopak v icq to poradne nefungovalo, ale v mirande vse ok
vyresila to nova verze mirandy, verze 0.3.3.1
To teda pouzivas holou Mirandu? Ja pouzivam plugin nConvers a tam se "typing" neobjevuje ani s v0.3.3.1 :? .Citace:
Původně odeslal monsoon
Mam 0.3.3 a funguje to taky bez pluginu.
Normalne bez pluginu to funguje od verze 0.3.3 (0.3.3.1 je stejne jenom bugfix verze) Pravdepodobne sis to dokopal tim pluginem...
Plugin se jmenuje TypingNotify a je k tomu potřeba ještě plugin Popup, kterej ty okynka zobrazi ;)
No prave u normal mirandy to je, ale u nConvers ne. Tak jak na to?Citace:
Původně odeslal Crus
Funguje tento plugin v Mirande (respektive uvidite, ze ten druhej neco pise), kdyz ten druhy clovek nepouziva Mirandu a pouziva Trillian?
jakej plugin, v mirande je to rovnou. a spolupracuje to fpohode se vsema icq, mirandou, licq. trilian nevimCitace:
Původně odeslal howard
Ve standartni mirande ano, ale kdyz pouzivam nCovers, tak ne. Nebo se to tam dá nějak dát? Napadá mě akorát Typing Notify.