nevite nekdo kde sehnat oranzovou katodu nebo nejaky jiny podobny zdroj svetla?
Printable View
nevite nekdo kde sehnat oranzovou katodu nebo nejaky jiny podobny zdroj svetla?
Na www.dcase.cz maji zlutou katodu,ale vypada jako oranzova.
Si treba uprav jinou na tu barvu co bys chtel:
http://www.gruntville.com/howtos/ccflwrap/
staci trochu testovat, tu folii sezenes i u nas.
...ja mam pomocou zlto-oranzovej folie prerobene cervene katody na orange, ked nezabudnem nahodim cez vikend foto :wink:
A proc nepuzit na osvetleni diody?
Pretoze casy ked sa katody este nedali bezne zohnat a tak sme tam v snahe mat osvetlenu case pchali diody su davno prec.Citace:
Původně odeslal 559
5 superjasných značkových diod dokáže udělat svoje. A modding je přece o domácí výrobě a ne o koupení katody, připojení na molex a zapnutí. Ale to je jenom můj názor :-)Citace:
Původně odeslal Marek
No ale niekto tam chce mat svetelnu trubicu. Tu vyrobis ?Citace:
Původně odeslal 559
...tak spominane foto, aj ked v skutocnosti to je sytejsia oranzova ako na fotke, bohuzial sa mi to lepsie nepodarilo nafotit :?
http://i6or.szm.sk/chieftec/orange.jpg
Pokud jsem si všimnul, tak tazatel nechtěl pouze katodu ale má tam napsáno jeste jiny podobny zdroj svetla...Citace:
Původně odeslal Richardus
.:::iGor:::.:
Čoveče, to je pěkný, kde máš tu katodu schovanou? To jí máš v tý liště pod zdrojem? Respektive za tou lištou nějak?
...su tam dve katody - jedna je v tej priecke pod zdrojom a druha je "na stojaka" vlavo pri zatvarani bocnice :wink:Citace:
Původně odeslal kecinzer
No nechápu, jak se ti jí tam podařilo nacpat do tý lišty pod zdrojem, mně se tam nevejde.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Mě se taky do lišty nevejde, ale myslim že líp to osvítí, když jí máš těsně vedle :wink:Citace:
Původně odeslal kecinzer
Zrejme zalezi na vyrobci ty katody, ja mam Bitspower a nejaky jiny z DE, ty z DE ze tam na rozdil od B.. fpoho vlezou.Citace:
Původně odeslal Kořka
Nebo muzes sundat/upravit ty kostky na koncich
Kazdic:
JJ, ty kostky tam vaděj nejvíc, každopádně sem jí dal jinam a už se mi to nece předělávat :-)
...no osvetlenie toho caseu je dostatocne aj ked ta jedna katoda je tzv schovana v priecke, samozrejme je to osvetlenie dostatocne aj vdaka tej druhej katode :wink: keby som mal v PC len jednu katodu tak by som ju asi musel vysunut z tej priecky :wink: ale co, aj tak mam 99% casu vypnute to osvetlenie :lol: