Já mám teď momentálně KT3 a uvažuji o koupi KT4, ale není to zbytečné??? a pujde mezi nimi poznat rozdíl. Tak mi poraďte kdo máte s těmito deskami zkušenosti. Díky
Pavel !!!!!
Printable View
Já mám teď momentálně KT3 a uvažuji o koupi KT4, ale není to zbytečné??? a pujde mezi nimi poznat rozdíl. Tak mi poraďte kdo máte s těmito deskami zkušenosti. Díky
Pavel !!!!!
Zalezi ci mas MSI KT3 Ultra alebo ultra2. Ultra 2 uz tusim podporuje aj Thoroughbredy CPU tie novsie , kym Ultra nie ak dobre viem. KT4 bez problemov.
Já mám MSI KT3 Ultra 2, ale mě se zdá že Thoroughbredy podporuje taky Ultra, kámoš říkal že nejnovější BIOS na KT3 přidává podporu pro XP 2400 a 2600 tal asi jo. A ještě mi prosím vysvšštli jaký je přený rozdíl mezi Ultra a Ultra 2
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=6307
Tam je vsetko co potrebujes vediet ;)
No jo, to s těmi KT3 jsem si už ujistil, ale těd bych přivítal příspěvky o KT4 a jejím výkonu. Ale díky.
Pavel !!!!
Rozdil bude, ale podle mne zanedbatelnej. Dulezity je, ze problem KT4 a KT4V s prenosem dat by mel uz byt odstranenej v novym biosu testovaci verze.
Ja osobne bych par penez usetril a koupil bych KT3 Ultra 2 - vyladenej stabilni kousek.
Hej ten BIOS to podla vsetkeho riesi..co je len dobre :)