vysvetelenie k dredu o odpaleni Ti
nuz dopadol som ako najhorsi k*k*t pac som v tej kauze fungoval cisto ako sprostredkovatel, iba som tlmocil kamosove dotazy .. viem ze sa to v tejto komunite dost tazko tresta a nasledne obhajuje, ale v slabej chvilke ma na to presvedcil a ja som sa do toho takto spinavo namocil. tiez mi to je proti srsti takto narabat s (este stale) cennym kuskom hw .. tymto by som sa chcel verejne ospravedlnit vsetkym, ktorych sa to nakym sposobom dotklo a vsetky woodoo reakcie skusim presmerovat na presne miesto urcenia.. nebudem tu rozpisovat cele pozadie tejto akcie, nie je mi z toho dvakrat najlepsie, islo mi len o toto vysvetlenie .. howgh & lock pls
Re: vysvetelenie k dredu o odpaleni Ti
Citace:
Původně odeslal deox
nuz dopadol som ako najhorsi k*k*t pac som v tej kauze fungoval cisto ako sprostredkovatel, iba som tlmocil kamosove dotazy .. viem ze sa to v tejto komunite dost tazko tresta a nasledne obhajuje, ale v slabej chvilke ma na to presvedcil a ja som sa do toho takto spinavo namocil. tiez mi to je proti srsti takto narabat s (este stale) cennym kuskom hw .. tymto by som sa chcel verejne ospravedlnit vsetkym, ktorych sa to nakym sposobom dotklo a vsetky woodoo reakcie skusim presmerovat na presne miesto urcenia.. nebudem tu rozpisovat cele pozadie tejto akcie, nie je mi z toho dvakrat najlepsie, islo mi len o toto vysvetlenie .. howgh & lock pls
tvuj predchozi dotaz sem cetl a reknu k tomu tohle je svoboda projevu do urcitych mezi.... ale ty si je rozhodne neporusil
a to by mnelo platit vsude takze kdyz te nekdo lockne je mozna tak chudak on ze neunese neco co ty pises. jinak reklamacky sou vec zpletita a myslim si ze firma na to netrati nikdy protoze vecina z nich sou takovi zlodeji ze si to zaslouzej.... az na firmy kde si kvalitu mnohanasobne zaplatis.
Citace:
Původně odeslal sunnak
...myslim si ze firma na to netrati nikdy protoze vecina z nich sou takovi zlodeji ze si to zaslouzej.... az na firmy kde si kvalitu mnohanasobne zaplatis.
Ty si uplne mimo clovece, vies aky rabat maju dnes firmy s HW? Brutalne nizky.
Vies kolko ma zisk obchodnik co ti preda casopis? 50% ceny. A ten co ti preda knihu? Tiez 50% ceny. Ale urcite nie predajcovia HW.
Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Citace:
Původně odeslal sunnak
...myslim si ze firma na to netrati nikdy protoze vecina z nich sou takovi zlodeji ze si to zaslouzej.... az na firmy kde si kvalitu mnohanasobne zaplatis.
Vies kolko ma zisk obchodnik co ti preda casopis? 50% ceny. A ten co ti preda knihu? Tiez 50% ceny. Ale urcite nie predajcovia HW.
:D ty ses vtipalek co hele nehci ti kecat do tvyho tvejch kouzel a wuuuuduuuu ale o ekonomice toho asi moc nevis kamarade
Citace:
Původně odeslal Wuuduu
DObre, takze trocha zdravej matiky. Casopis stoji 100Sk, cize obchodnik zarobi 50Sk.
Pocitac stoji 30 000. Dajme tomu ze zarobi LEN 15%. Kolko to je? 4500Sk.
Je to trosku rozdiel nie? A nelez na mna s tym, ze casopisov sa preda viac a pod. Tie svine sa na tom nabalia aj tak
Citace:
Původně odeslal Sherpa
...casopis stoji 100Sk, cize obchodnik zarobi 50Sk.
Je to trosku rozdiel nie?...
Presne tak, keby sa predajca casopisov drzal normalnej rezie, stal by casopis okolo 58,- a nie 100,- SKK.
Alebo ak by sa predajca PC drzal marze predajcov casopisov, tak by to PC stalo 45.000,- SKK a to KURWA ROZDIEL.
Ide o percenta a nie o vyslednu sumu. Ci si myslis, ze predajca PC preda denne tolko pocitacov ako ujko v stnku casopisov?
Mozes si zalozit firmu a nahod si zisk, aby si nebol SVINA ako pises, cize 3%. Garantujem ti, ze za mesiac to zabalis. Ono totiz treba platit rozne ine veci, spojene s predajom (prenajom priestorov, zamestnancov, socialku, elektriku, benzin...) a preto tych napr. 15%. Ale 50% je naozaj moc - to su svine.
Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Citace:
Původně odeslal Sherpa
...casopis stoji 100Sk, cize obchodnik zarobi 50Sk.
Je to trosku rozdiel nie?...
Presne tak, keby sa predajca casopisov drzal normalnej rezie, stal by casopis okolo 58,- a nie 100,- SKK.
Alebo ak by sa predajca PC drzal marze predajcov casopisov, tak by to PC stalo 45.000,- SKK a to KURWA ROZDIEL.
Ide o percenta a nie o vyslednu sumu. Ci si myslis, ze predajca PC preda denne tolko pocitacov ako ujko v stnku casopisov?
Mozes si zalozit firmu a nahod si zisk, aby si nebol SVINA ako pises, cize 3%. Garantujem ti, ze za mesiac to zabalis. Ono totiz treba platit rozne ine veci, spojene s predajom (prenajom priestorov, zamestnancov, socialku, elektriku, benzin...) a preto tych napr. 15%. Ale 50% je naozaj moc - to su svine.
a zabudol si na to najdolezitejsie... treba platit DANE!!!
a co sa tyka deox-a, bolo to nemoralne, nie nelegalne, a aj to len zo strany jeho kamosa... ja by som na forum tiez dal taku otazku, keby ma o to dobry kamos poziadal... aj ked so svojou Ti4200 som nadmieru spokojny ;)
Citace:
Původně odeslal deox
hmmmm............zvlastne.......ale aspon ze si to napisal :wink: