Četli jste někdo něco o nelineárním toku dat u ATI karet? ??? Prý hlavně u série 9000 a výše? Vyrukoval s tím na mě kámoš(fanda GF)! :roll: Prý to způsobuje trhání obrazu. ??? ???
Printable View
Četli jste někdo něco o nelineárním toku dat u ATI karet? ??? Prý hlavně u série 9000 a výše? Vyrukoval s tím na mě kámoš(fanda GF)! :roll: Prý to způsobuje trhání obrazu. ??? ???
Trhání obrazu? Nelineární tok dat? Nějak jsem si ještě nevšiml :lol:
rekni kamosovi ze u nVidie je u serie 5xxx+ problem s prilisnou spiralovitou defuzaci spektralniho antihesterickyho subjadra a diky tomu se seka obraz.
Hehe tak to jse vživotě neslyšel ale líbí se mi to :lol:Citace:
Původně odeslal Commander
To se mi taky líbí!! ;D Zkusim z něho vytáhnout, která paní to povidala! :-)Citace:
Původně odeslal Commander
lol pěkně commander :lol: :lol:
EDIT: jestli teda myslel ...Citace:
Původně odeslal servac
... to cemu se rika stuttering (nahodne potrhavani obrazu i kdyz jsou fps treba okolo 40 fps a nehrozi tim padem ani problem s VSYNC) a povera to neni .... (ten vyraz nelinearni tok dat sem jeste neslysel)
mozna si par lidi vzpomene na doby NFS6 (Hot Pursuit 2 a snad i nejake dalsi hry) a Radeonu 9000/9000 Pro ...
myslim, ze k tomu vznikla i polozka v programu 3DAnalyze - "remove stuttering", jejiz ucinek sem vsak nikde nezaznamenal ...
snad uz je opraveny v driverech, nejak na zrovna na R(V)2xx cipech uz nic nehraju
Commander: to je kec jako ze Star Treku ;-)
jo tohle me delalo na 9500Pro taky ale jen u hry Moto GP2
Me se obraz trhal na GF2, Radeonu 8500 i Nokii 9210
Ve flashich ? ;DCitace:
Původně odeslal DKDeath