-
ecs kt133
cavte vsetci. potreboval by som zistit ako by sa mohla volat doska od Elitegrou - ze elite haha ECS s Via KT133 bez A. socket A .Kamarat to ma a chcel by som mu nato zohnat bios ale neviem nazov a na ECS stranke sa nedokazem rozumne zorientovat. dik vsetkym inak na doske som nasiel jedinu nalepku medzi pci slotami. obycajne tam byva nazov tu bolo M807 to ale nikde na ecs webe nenaslo???
dik
-
Manual nema? Tam by to predsa malo byt.
Mala by to byt doska ECS K7VZA, ale to oznacenie M807 je skor PCCHIPS. Inak stacilo pouzit Google :wink:
Este predtym ako pojdes stahovat ten bios sa pozri, aku ma reviziu dosky.
-
Ak tu nalepku M807 odlepis, je pod nou napisane K7VZA. M807 je PCChips, K7VZA je Elite group(ECS). M807 je teda orezana verzia K7VZA a ma len dva dimmy. Do M807 BIOS z K7VZA nedavaj, mozes BIOS odpalit.
-
PS: posledny oficialny BIOS pre M807 je z 12.12.2000. Na nete som nasiel aj BIOS z 18.5.2001, ale je to podla mna upraveny BIOS z K7VZA. Ine som nenasiel.
PS2: na nete som tiez objavil prispevok niekoho, kto do M807 dal BIOS z K7S5A, a ze mu to islo bez problemov. No nechce sa mi verit, lebo K7S5A ma cipset SiS, a M807 ma cipset VIA.
-
M807 a K7VZA je ta ista doska.
v1.0 ma svetly plosak a KT133. v3.0 ma tmavy plosak a KT133A. Je dost mozne, ze vsetky M807 su v1.0. Treti DIMM slot tam niekedy byva, niekedy nie.
-
Dikes chlapi ste ale sikovny.