Potrebujem spustit dosacky program (uctovnictvo MRP) pod XP ckami. Vo W98 mi to slo bez problemov ale tu je problem ze treba do config.sys zapisat files aspon 150. Ako na to???? Diki moc
Printable View
Potrebujem spustit dosacky program (uctovnictvo MRP) pod XP ckami. Vo W98 mi to slo bez problemov ale tu je problem ze treba do config.sys zapisat files aspon 150. Ako na to???? Diki moc
config.sys najdes v korenovom adresari C:\Citace:
Původně odeslal Roman
(ked tam nie je, tak ho kludne vytvor)
, otvoris ho nejakym programom
(najlepsie notepad) a napises tam files=150, ulozis restartnes a uvidis...
X:\Windows\System32\Config.nt (otevři si ho v notepadu a na posledním řádku je hodnota FILES=xxx)
:-)
toto nemôže fungovaťCitace:
Původně odeslal FBI
systémové premenné sa nastavujú v okne Vlastnosti systému, záložka Spresnenie, tlačidlo Premenné prostredia
Zkus Dosbox, emulator dosu
mas pravdu, takto to naozaj nefunguje ;D , preco som len mal taky pocit...Citace:
toto nemôže fungovať
systémové premenné sa nastavujú v okne Vlastnosti systému, záložka Spresnenie, tlačidlo Premenné prostredia
(mam tu aj to mrp) ale napis to tomu romanovi trosku presnejsie :|
Pravdu ma Pinďoureček.
DOSovsky program spoustej tak, ze na nej vytvoris zastupce a u tohoto zastupce potom zvolis Vlastnosti, karta Program a dole je tlacitko Upresnit. Po jeho stisku vyskoci okno s umistenim souboru config a autoexec, ktere pro tento program chces pouzit (ve wXP muze kazdy DOSovy program pouzivat jiny config i autoexec). No a kdyz tam zadas cestu k danym souborum, tak v nich udelas prislusne upravy. A neni vubec nutne restartovat wXP. To platilo pro w9x.