Mate niekto skusenosti s touto DVD-Romkou. U nas ju maju ako najlacnejsiu DVD mechaniku v ponuke za cca 2200 SK. Ja ju mam moznost kupit za 1300 SK. Aka je kvalitna ??? Vydrzi grabovanie filmou a podobne ???
Printable View
Mate niekto skusenosti s touto DVD-Romkou. U nas ju maju ako najlacnejsiu DVD mechaniku v ponuke za cca 2200 SK. Ja ju mam moznost kupit za 1300 SK. Aka je kvalitna ??? Vydrzi grabovanie filmou a podobne ???
zrovna DVDcko bych od Liteonu nebral, alespon ne tohle, hodne lidi s ni ma problemy s tim ze casem prestava cist nejaky CD a DVD
Ja od nich mam LTD-163 od cervence. Filmy na DVD grabuje asi za ctvrt hodky, DAE je taky dost rychly. Jediny co mi na ni vadi je, ze je dost vybirava na media (i lisovany). Nektery cte na max, jiny zas uplne pomalu. Nasel sem si firmware, s kterym cte tak 8 z 10 cd na max a ted sem celkem spokojenej. Ne kazda mechanika se na konci 80min cd dostane s DAE na 51x. Jo a ten firmware je GH5N.
jo, tak todle mi delat mechanika, tak ji s rozebehem nakopnu ;D
Existuje snad nejaky jiny DVDcko, ktery je s DAE na urovni tohodle Lite-Onu?
Myslim ze za tuhle cenu to je skvela koupe. Ale kdyz bys mohl sehnat takle levne i jiny znacky, tak vem radsi Teac, Asus nebo Toshibu ;D
na cdr psali, ze liteon ma za par mesicu dodavat DVD +-vypalku za 199$,
kdovi co za ni budou chtit u nas, ale v dnesni dobe se asi vyplati jeste chvili pockat(pokud nespechas), nez kupovat DVDR
LTD-163 je DVD-ROM, zadna vypalovacka :roll:Citace:
Původně odeslal johnn
sak to vimCitace:
Původně odeslal BDs
ja chtel jen naznacit, ze DVDRW pujde pravdepodobne k slusnym cenam,
tak jestli se spis neoplati jeste chvili pockat, neco pridat a uz nemusim
upgradovat
sorry, odpovidal jsem pod nickem synatora
Musim Vas varovat, nekupujte lacne veci lebo doplatite tak ako ja. Isiel som do toho a za tri dni mi odisla a pritom bola uplne nova. Teraz musim cakat na reklamaciu...