1.aby se dalo vytvořit jak logo, existuje něco?něco realistického více druhů písma atd..
2.existuje něco čím by se dala dobře zvětšit naskenovaná fotka malého formátu a vytisknout
Printable View
1.aby se dalo vytvořit jak logo, existuje něco?něco realistického více druhů písma atd..
2.existuje něco čím by se dala dobře zvětšit naskenovaná fotka malého formátu a vytisknout
Text, co vypadá jako rukopis není otázkou programu, ale použitého fontu (písma). Písma, co vypadají jako rukopis, se nazývají skripty (nesouvisí s postscriptovým fontem, to je něco jiného).
Zvětšování fotografií je vždy problém, samotná fotografie je oproti předloze (film, data) vždy značnou degradací. Uděláš to v jakémkoliv bitmapovém editoru (Photoshop)...
1. AFAIK v principe nie, bezne fonty su totiz robene aby pasovali v naslednosti akych pismen takze logicky pismena nebudu nikdy splyvat normalneCitace:
Původně odeslal franky frederiks
2. trebars IrfanView ma pre resize/resample obrazkov volbu viacerych filtrov (ale v dnesnej dobe nema zmysel pouzivat iny ako najpomalsi Lanczos), IMO zvacsuje/zmensuje obrazky celkom pekne
1.jo jo já myslel nějakej prográmek, nevadí..
2.obrázek zvětším ale nevytisknu zvětšený:-(nemám photoshop, ale co třeba corel nebo acdsee tam to taky jde tuším ne?
Já nejraději používám psací font Kastler - vypadá jako krasopis a myslím že je součástí dodávky programu Corel.Citace:
http://sorrel.czechian.net/fox.gif
to Darth Sidious:to je vono, jak si z toho udělal jpg? :?
když to napíšu v corelu, tak mi to hodí pouze požnosti koncovek všeho možnýho jen ne jpg ???
A nemáš tam třeba nějaký nesloučený vrstvy nebo něco takovýho ??? Sice Corel neznám,ale vycházím z Photoshopu :-)Citace:
tak to jsi asi ještě nikdy neviděl pořádný font....Citace:
Původně odeslal Markoff
Napsal jsem to ve Wordu a dal Alt+PrtScrn... :oops: :oops: :oops:Citace:
file>export (tam mas jpg, bmp, atd..) nebo ctrl+c a do photoshopu ctrl+v a tam si tim muzes pohrat..
nevladzem.... sorry....
Aby ti pismena navazovali tak asi jedine rukou napsat a naskenovat.
Jinak jedine fonty podobající se psanemu textu.
to 6killer:jo jo jenže já nemám photoshop(napsáno výše) :eek:
a jak chceš pracovat s obrazem, když nemáš bitmapový editor?Citace:
WOW tak ty si týpek ted chápu to tvoje překvapení nad tím .JPEGem :mweheh::mweheh::mweheh:
Tak jeste jeden pokus: Jsi v CorelDraw 9.. napises tvuj vytouzeny text, nechas ho ve vyberu, das "file > export" a vyberes .JPG, kliknes na Ulozit a je to! :roll:Citace:
Toz, kluku s moravy... na to mas v coreli aj photopaint, nie len draw.Citace:
dík velcí chlapáci :eek: