Cest lidi. Nemate nekdo zkusenosti se Zalmanem na KT6 Delte. A co si myslite, ze bude lepsi pro muj procik? Nechci moc pretezovat socket a fakt jsem zmatenej co koupit..
Printable View
Cest lidi. Nemate nekdo zkusenosti se Zalmanem na KT6 Delte. A co si myslite, ze bude lepsi pro muj procik? Nechci moc pretezovat socket a fakt jsem zmatenej co koupit..
ked to udrzalo moj chladic uz celkom pekne dlho v pohode tak o vahu si nerob problem ale aj tak bym radil nieco uzsie a mozno vyssie.
ber zalmana tady na foru ho sezenes skoro za stejny prachy jako Silent boost!!Citace:
Původně odeslal Troy-C
A s tim pretezovanim socketu toho se neboj pokud porad neprenasis komp sem a tam tak neni problem.
silent boost neni taky tak potichej!
btw: jestli mas CPU nataktovany jako mas v podpisu trvale tak by ti stacilo i neco horsiho :wink:
na toho zalmana zapomen, nemas diry okolo socketu
Tak tak a TT silent boost je vyborny.... Je vykonny, ale male minus je, ze neni uplne tichy ....
Na moji sestave jsem jeste nemel 55 stupnu ......
no jestli ti tam nepujde ten zalman tak si radsi kup nejakyho artica je mnohem levnejsi a je potichej!
ne ze by byl Silent boost spatnej ale myslim ze ho moc nevyuzijes
presne tak nemas dirky tak ako ja :-)
ale mnohem lepsi a hlavne tissi reseni je NEXUS AXP3200.... ma 19dB a kdyz na nej das 80mm vetrak od nexusu a ten puvodni zahodis, tak se dostanes na 17,6dB :idea: .....
A jakou mas teplotu ????Citace:
Původně odeslal el_Barto
No chladim to Slim silentem od AC a full load to leze az na 63 st. coz mi prijde trosku zbytecne moc. Chci ho vytocit jeste vejs a nechce se mi do vodnika.. nejak ty vode neverim, i kdyz chladi zatracene dobre.. a do budoucna premyslim od XP 2600+ Mobile... ;D
To Troy-c :
zrejme nemas dobru seriu procaku. Skor vraz tie prachy do vymeny procaku a dosiahnes lepsi efekt. Ak to mas na 2Ghz a ledva to chladis, tak s lepsim chladenim to na 2,2 a viac aj tak asi nepojde.
jestli chces jeste vic taktovat tak ber urcite Silent boosta je to fakt dobrej chladic a chladi skvele
Myslim, ze 63 stupnu na tedle frekvenci a s AC Silentem, neni "spatna serie", zadny excelent, ale spis prumer. Silent neni az tak dobry chladic. Je jenom tichy.Citace:
Původně odeslal jozz
Troy-C: Kup Silent Boosta, a bude to chladnejsi, byt mozna lehce hlucnejsi.
btw, videli jste nekde nejaky test chladicu, kde by byl dohromady Arctic, Silent Boost, treba ten Nexus atp.? PCTuning sem uz videl, ale vol'ak sa mi nepozdaval.