Cau lidi mohli by ste mne poradit delam vodnika a chtel bych aby mne ta voda co v trubkach protika svitila modrou barvou, da se to nejak udelat?
Poradte Diky moc
Chicken
Printable View
Cau lidi mohli by ste mne poradit delam vodnika a chtel bych aby mne ta voda co v trubkach protika svitila modrou barvou, da se to nejak udelat?
Poradte Diky moc
Chicken
Notak nejlepší jsou UV modrý hadičky a UV katoda, ale pokud chceš, aby svítila přímo voda, tak se dá pouřít tohle: http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=1274,
ale co jsem slyšel, tak to není nic moc, ale UV katoda je podmínkou...nebo použít (jestli se dělá?) modrej zvírazňovač a vylouhovat ho v tý vodě...
a muzes mne napsat nejakou ceskou stranku kde bych mohl ty hadicky a tu katodu koupit, nebo misto kde bych je mohl koupit bydlim u Brna.
No to asi nědině na Caseking.de..tak si to objednej u Nuggeta...tady v čechách jsem sice někde viděl tu vodičku...ta by snad i měla svítit líp než tak z něměcka, ale už nevím kde...a ty hadičky jsem u nás neviděl vůbec...
u jakyho nugeta? a kdybych to objednal z nemecka dovezli by mne to do ČR?
Tys nebyl v bazaru? Je tam thread s názvem OC nákup na Caseking...nebo něco takovýho, má to Nugget a každejch 14dní vozí věci sem a pak to posílá za český poštovný...prostě si na Caseking.de vyber a pak mu napiš...a máš to...teď je objednávka na 20.7.Citace:
Původně odeslal Chicken
Aha novacek, mrkni tam projed si ten topic, treba si i neco objednej. Mozna bys nejlepsi se treba domluvit s nekym z Brna pokud budes objednavat jenom tohle aby to vyslo levnej. Ze by ti to vzal a pak byste se dohodliCitace:
Původně odeslal Chicken
jenom k UV barvivu-> strasna sracka, velmi rychle zasere okruh, v bloku se tvori modre sedimenty..
Souhlasim, nejen, ze se to usazuje na vnitrnich stenach hadicek a vytvari to osklive fleky, ale v samotnem bloku se to taky usazuje. Myslim, ze to za tu srandu nestoji.Citace:
Původně odeslal Prokop
ja pouzivam zluty zvyraznovac (sviti to pak zelene jedovate) a po vic jak pulroce nidke zadne usazenny nevidim
Presne, a hl to nic oproti tomu barvivu nestoji. Ale modrou asi nesezenes.Citace:
Původně odeslal Wolferine
Proč by nesehnal? Normálně se prodává :wink:Citace:
Původně odeslal Kazdic
+Citace:
Původně odeslal Kořka
Fakt? Tak to je na slepejse, ja modrej zvyraznovac v zivote nevidel.
jenze je otazka jestli sviti....asi jo ale imho to nebude zadna slava :?
No ja zese hej , som preto tiez slepejs ???Citace:
Původně odeslal Kazdic
Je mi jasne ze sa prave nepredavaju na tony a nedaju sa vsade zohnat , ale su.
JA osobne bys pouzil zlutej prip, oranzovej zvyraznovac do te vody. Zlutej je asi nejvic aktivni. A vypada to drsne.
muzete mne teda rict pls kde bych mohl koupit zeleny zviraznovac, s tou barvou jsme si to rozmyslel.Dik
Citace:
Původně odeslal Kazdic
asi si tu bednu udelam nejak podle tebe mame skoro stejny bedny:-)
ale ja na obtahnuti vsech dratku musim pouzit zeleny flexo, ty to mas podle obrazků uz zakoupeny omotany se zdrojem. A v bedne mas pouzitou jakou barvu katody? fialovou? jaky by se tam popripade jeste hodila. I tak krasnou bednu si jeste pekne upravil:-)
To si snad děláš srandu, že nevíš kde se kupuje zvýrazňovač ne?
No proto se ptam kde ho koupit, protoze nevim v jake forme, ja sem vodu nikdy nebarvil, takze se proste a jednoduse ptam jestli je to nejakej special zviraznovac, nebo jestli tam mam normalne vymachat tuzku :?: Jestli je to tak tak stacilo rict v papirnictvi a je mne to jansy :idea:
No proto se ptam kde ho koupit, protoze nevim v jake forme, ja sem vodu nikdy nebarvil, takze se proste a jednoduse ptam jestli je to nejakej special zviraznovac, nebo jestli tam mam normalne vymachat tuzku :?: Jestli je to tak tak stacilo rict v papirnictvi a je mne to jansy :idea:
Katody: 2x modra + 3x UVCitace:
Původně odeslal Chicken
Tady v diksuzi už zaznělo že máš vymáchat tužku, takže jdi do papírnictví a vymáchej tužku ;D
ja bych spis machal tu napln co je vevnitr ty tuzky :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Kořka
Tak sem to přece myslel :roll:Citace:
Původně odeslal Kazdic