Zdravim, chci si poridit fotak HP Photosmart 635 a u detailu o produktu je USB 2.0 konektor, chci se zeptat jestli pofacha na USB 1.0, ma nekdo zkusenosti ? Dik
Printable View
Zdravim, chci si poridit fotak HP Photosmart 635 a u detailu o produktu je USB 2.0 konektor, chci se zeptat jestli pofacha na USB 1.0, ma nekdo zkusenosti ? Dik
jo pojede ti, akorat si ho nekupuj
neznam strasnejsi smejd nez tento, ver mi
jj, hp fotaky vetsinou za moc nestoji (jakztakz vyjimka je ten muj :D )Citace:
Původně odeslal Namornik
u tatky do prace teka kupovali nejaky (tusim nejaky 7ckovy), drzel sem ho v tlapach a des...treba tam vubec nesla nastavit kvalita fotek :roll:
na vsetkom od "kvalitnej" firmy HP nejde NIC nastavit. Ved naco?
Na to aby support zarabal predsa, nie ??? :wink:
Oni maj support ? :-o K cemu ? ;DCitace:
Původně odeslal Haldo
Minimalne na servre a vsetko okolo toho ano :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
Ja myslel na "fotaky" :wink:Citace:
Původně odeslal Haldo
to Wolferine:
Mám HP 735 (3MPix, 3x optic. zoom), nic moc, ale kvalita fotek je nastavitelná (ve třech úrovních), moc ses tomu foťáku asi nevěnoval, když sis toho nevšimnul. Na obyč. focení stačí, kdybych měl prachy, samozřejmě bych koupil něco s optic. stabilizací. Myslím, že je to lepší, než noname za stejnou cenu nebo značkový foťák s fixním ohniskem. Když nejsou prachy, co si vybrat, že? Vybíral jsem ho podle ceny a na Digineffu vyšla jeho recenze celkem slušně. Akorát je šíleně pooomaaalýýýýýý.
A ja myslel na HP ;). HP fotaky nepovazujem za vyrobok, su to smejdy :(.Citace:
Původně odeslal Dawe
tak sorry,kvalita mozna jo ale urcite ne velikost..Citace:
Původně odeslal leo
navic display je horsi nez u stareho olympus C1 :roll:
Máš pravdu, display stojí za prd (taky ho mám vypnutý - žere to míň baterie). Velikost fotek - stejně fotím na max. kvalitu, takže to bych jako problém neviděl. Zmenšení fotky je kvalitnější udělat softwarově, než v přístroji. Myslím, že i HP se v tomto zlepšil - nikde není psáno, že všechny jeho výrobky budou shit, když ty předešlé byly. Podívej se na kolísání kvality u výrobců MSI, Lite-On, ECS (dříve a dnes), já bych takový soud (HP=vždy shit) radši nevynášel. Proto jsem se ozval (netvrdím, že jsem spokojený s foťákem HP a že bych nechtěl lepší). Viděl jsem i foťáky za 1500,- podle reklamy hyper super kvalitní... - to už radši to HP. Přišlo mne to na 5200,- s DPH včetně 256MB paměťové karty (jen jsem jim zaslal starý funkční analogový foťák (na eBay tento kdosi nabízí za 1€) - akce HP úsměv).
jj anse ze sou i horsi..
a ja nerikam ze fse od ho je nanic, treba muj fotak je dobrej :lol:
(HP 912 ...digit. zrcadlovka (prava, ne s lcd displayem))
Jak píší ostatní - HP NEBRAT!!!!! Prošlo mi rumama dost digi a HP byly bezkonkurenčně nejhorší jak provedením, vlastnostmi, kvalitou i poruchovostí!
Nj, někteří lidé pořád nedokážou pochopit, že HP je navzdory svému jménu v IT v oblasti DF neznačkový výrobce... :?Citace:
Původně odeslal Tantalos
Asi jako kdyby Philips začal dělat boty... :wink: ;D :lol:
Od čehokoliv se značkou HP ruce pryč, jediné, co je třeba uznat je, že z novějších modelů za ideálního světla může vypadnout slušná fotka, ale to je všechno :roll:
leo (a ostatní): vřele nedoporučuju řídit se prakticky čímkoliv, co je na super stránce digineff ... Jako first touch s DF je to možná dobré, ale to je všechno, blueergh :!: