Chtel jsem se zeptat, jak to je s osobnim nakupem? Pred par dny jsem si koupil nejaky HW s kterym nejsem spokojenej a chtel bych ho vratit a dotat za nej Z5 penize? Mam na to narok, kdyz jsem toto zbozi kupoval osobne v prodejne?
Printable View
Chtel jsem se zeptat, jak to je s osobnim nakupem? Pred par dny jsem si koupil nejaky HW s kterym nejsem spokojenej a chtel bych ho vratit a dotat za nej Z5 penize? Mam na to narok, kdyz jsem toto zbozi kupoval osobne v prodejne?
Co to znamená nejsem spokojen ? Jakože jsi zakoupil grafiku a nemá ten výkon co jsi čekal ? Pokud má nějakou vadu, tak je možno reklamovat.
Pokud jsi to nekoupil na dobírku nebo obdobně, tak v zákoně nenajdeš oporu, leda by bylo zboží vadné, nebo ještě v případě, kdy byly prokazatelně inzerovány parametry výrobku, které ve skutečnosti nemá... jinak je na vůli prodejce, jestli ti zboží vezme zpět (někdy ne, někdy klidně, někdy za nějaké storno).Citace:
Původně odeslal Neller
Aha, tak uz je me to jasny. Ne jen sem si koupil MX510 je to naprosto super mys-lepsi jsem nemel, ale nejak me uplne nesedi do ruky, tak proto jsem se ptal. Tak nic se nedeje, necham si ji.
muzes si ji nechat vymenit, pokud je v rozporu s kupni smlouvu (viz FAQ). pouze jestli jsi ji koupil pres internet, tak ji muzes behem 14 dnu bez udani duvodu vratitCitace:
Původně odeslal Neller
Hele, to že v zákoně pro tvé vrácení není opora, ještě neznamená, že to nejde... zkus se u toho prodejce aspoň optat... tipicky obchody jako Tesco, Hypernova, Globus apod. berou zboží zpět do 14-30ti dnů bez problému, ale byl jsem svědkem i toho, že třeba Softcom (Computershop) vzal zpět od zákazníka ramku za nějaké storno zpět... proto se aspoň zeptej... :idea:Citace:
Původně odeslal Neller
No ja jsem to prave v Sofcomu koupil. Jo zeptam se a uvidim co me na to reknou.Citace:
Původně odeslal Vykuk
No v CC mají 3 dny na vrácení zboží,pokud ho koupíš přímo na prodejně....po 3 dnech ti dají nějaký stornopoplatek
:arrow: CC BEST :-)