chci se zeptat, co je lepší než měděný pasiv? Chci si něco dát na paměti na grafice, ale myslím si, že měděný chladič by měl stačit, ne?
Co by mi to chladilo lépe? krom zlata a podobně ;D
díky za odpovědi
Printable View
chci se zeptat, co je lepší než měděný pasiv? Chci si něco dát na paměti na grafice, ale myslím si, že měděný chladič by měl stačit, ne?
Co by mi to chladilo lépe? krom zlata a podobně ;D
díky za odpovědi
imho je nejlepsi ofukovat nakym velkym fanem celou grafiku :wink:
k tomu taky dojde, ale spíš bych ofukoval jen ty paměti, na čipu už mám VGA silencer a docela dost postačuje :wink:Citace:
Původně odeslal player1
chtěl bych si udělat prochu tak 10x10cm o tloušťce 3mm, ale nevím, co je lepší
Zlato nevedie moc dobre teplo(o 30% horsie ako striebro). Najlepsie vedie striebro a potom o trosku horsie med(o 6% horsie ako striebro). Takze sa asi ziadny objav nekona ;D
proste med
hehe ;D , co som nasiel na internete: http://www.gjar-po.sk/studenti/infor..._chladenie.pps
Citace:
Původně odeslal Pret
toto jsem chtěl slyšet, moc díky
promin ale ty jsi vazne (ten tvuj obrazek) :lol: :lol: co si cekal vypsanim tohodle topicu??Citace:
Původně odeslal bigbalu
Stara skola nejlip vede teplo med a je ji chladnejs kdyz se na ni fouka a pak uz jen voda... :lol: promin to jsem si nemohl odpustit
klidně sis to mohl odpustit :?Citace:
Původně odeslal pETSaa
nejdříve tu na mě poukazuješ a pak to samé provádíš i ty, nějak si prostě odporuješ, zamysli se spíš nad sebou :wink:
nevim co myslis... takhle jasny dotazy nemam ani ja. i kdyz to obcas taky stoji za to. LOCK!Citace:
Původně odeslal bigbalu
PROSÍM O PROMÁZÁNÍ PŘÍSPĚVKŮ OD UŽIVATELE pETSaa
A TAKY TOHOTO
MOC DÍKY
co keby to tu proste niekto lockol a neriesili ste tu peechoviny :roll:
taky možnost, mám už to vyřešeno, tak se to klidně může zamknoutCitace:
Původně odeslal SajmoN