Stiahol som si novy cennik AGEMu a co nevidim?
Athlon® XP 2000+ MOBILE - 2150 Sk bez DPH
Athlon® XP 2200+ MOBILE - 2370 Sk bez DPH
:o :D
pisu, ze je skladom, asi tam v pondelok nabehnem a kupim 8-)
Printable View
Stiahol som si novy cennik AGEMu a co nevidim?
Athlon® XP 2000+ MOBILE - 2150 Sk bez DPH
Athlon® XP 2200+ MOBILE - 2370 Sk bez DPH
:o :D
pisu, ze je skladom, asi tam v pondelok nabehnem a kupim 8-)
Otestuj a daj vediet, ako si dopadol.
super cena na Kč to vychazi asi 2050kc za M2000+ chtelo by zjistit zda to jsou TB B a jaky vykon maji mam pocit ze byly 2verze jestli to je ta 47W tak to bude super.
Nevite jestli posilaj do Cech?
nie, je to velkoobchod.Citace:
Původně odeslal pETSaa
Ja by som len doplnil ze maju aj XP-M 2600+ cena 3390 bez dane dostupnost priblizne za 3 dni
vazne ne? :? tak to me mrzi....Citace:
Původně odeslal Snorri
Mozes poprosit nech ti to niekto kupi oskusa ci fnguje(nasledne hned reklamuje keby nesiel ) a ked bude vsetko ok tak poslal postou cca 200 sk za balik.Citace:
Původně odeslal pETSaa
A neměly by ty 2200+ mít napětí 1.35V ;D
;D Hehe, hehe.... A co je na tom vlastně směšného?? ???Citace:
Původně odeslal 3G@L
Mam GB 7N400/7N400L1 s nF2U: pojde mi ten CPU? Neda mu doska standardnu Vcore?
Tak to je dobra sprava ;D konecne netreba zhanat v zahranici ...
By mi to vysoke napetie (defaultne) nevadilo, sak T-Bred je stavany na take napetie. Potom ho uz snad neni problem manualne znizit v biose nie. ???
...super :o ze by som kupil nove CPU ??? ;D :idea:Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Z toho AGEMackeho popisu sa to neda nijako vycitat, ale kludne to mozu byt vsetko aj Barton cores...
A pojde mi ten CPU do mojej GB 7N400? Co napatie? Ta doska ho nevie znizit
2600+ mobile, by mal byt urcite ale Barton :-)
...ide aj o to, ze ci sa to oplati napr. z mojho 1700+@2200 MHz (220 MHz FSB) ist na tento mobile. Doska mi cez 230 MHz FSB velmi nechcela ist a pamat zas zacala robit problemy na 225 takze s FSB vyssie asi nepojdem a samotna vyssia frekvencia zas az za tych 2500 nestoji. Co myslite? Aj ten najlacnejsi vyjde tak 2500 SKK s DPH tak ci ist do toho alebo radsej tych 2500 SKK prihodit k buducej grafike...
no podla mna sa to moc neoplati....
Mobile XP2600+ FQQ4C - ma 2000 MHZ / 1.45V - Barton - 45W
Mobile XP2200+ FQQ3C - ma 1800 MHZ / 1.45V - Thoroughbredd - 45W
Mobile XP2000+ FQQ3C - ma 1667 MHZ / 1.45V - Thoroughbredd - 45W
dost zaujimavo vyzera XP2600+....kedze nie kazdy dame pri 1.45V 2000 MHZ... ;D
Podla mna sa to oplati, hry ako ut2003-4 maju 8percentny a viac narast vykonu na rovnakej frekvencii na Bartone a ked mas teraz v botmatch na 2200mhz z dobrou grafkou 80fps tak by si mal na bartone na 2600mhz 110fps, co ja vidim ako rozdiel :wink:
2600mhz ide kazdy 2600+ mobile overclocknut, a tipujem ze aj 6800vke staci takyto procik aby ukazala celkom pekny vykon ;D
na socket A nic lepsie uz nezozenie clovek, ja do Athlon 64 peniaze nevrazim aspon 2 roky
2600 MHZ s akym chladenim... ??? ;D
a priplacat si za nejakych 200-300 MHZ 1000SK mie je nic moc...
Tipujem ze MK2 chladic vymienit neplanuje takze TT silent boost dokonca by mal zvladat uchladit ten procak aj s frekvenciou 2,8GHz A opaltit sa to urcite oplati v tvojom pripade uz len za tu cache :wink:Citace:
Původně odeslal DJSmart
na pctuning.cz uz je maj taky
Kupoval uz niekto v ageme :?: ake tam maju serie :idea:
;D Tipujes spravne, Silent boost, je Šílený búst a naozaj chladi mega dobre, lepsi je uz len dva krat drahsi Zalman :-)Citace:
Původně odeslal Greezmen
ja chcem frekvenciu tak 12,5x210 cize 2640 mhz to je celkom pekny vysledok 4000+ ;D
To Oso> z Agemu neviem, ale ked to kupis od Killera, ktory ti to vie aj otestovat a predat za taku cenu asi ako Agem ale z tym ze ti otestuje procik a da ten lepsi za symbolicky priplatok, co sa v Ageme asi nedockas, ale aj tak najhorsi procak pojde na 2,5ghz co sa da prezit :wink:
no zeby bol velky nejaky velky rozdiel medzi 256Kb cache a 512Kb cache by som ani netvrdil... ;D