mám Sapphire radeon 9600/128 a chtěl bych ho taktnout, ale když použiju nějaký soft třeba powestrip nebo ati tool tak se mě ty hodnoty vždycky vrátí na ty původí... prostě to tam nějde nechat uložené... nevíte čím to může byt?
Printable View
mám Sapphire radeon 9600/128 a chtěl bych ho taktnout, ale když použiju nějaký soft třeba powestrip nebo ati tool tak se mě ty hodnoty vždycky vrátí na ty původí... prostě to tam nějde nechat uložené... nevíte čím to může byt?
FAQ si cital? Kedy sa tie OC hodnoty vratia na povodnu uroven?
prostě když navolím ňákou hodnotu npř. zvednu o 5MHz a dám ok tak se to prostě neuloží a jede to furt na defaultní hodnoty :?
uz to tu bolo 1000X
daj tam omegy a mas po starostiach
no a nebo pouzit RivaTuner a tam si navolit frekvence podle libosti... podle toho co grafika zvladne a nehazi to zadne chyby a zaškrtnout "Apply Overclocking at Windows startup" a bude všechno OK. Mám tu samou... skoro... grafiku a jede to na 100 % spolehlivě ;D
díky moc... ty omegy pomohli... dostal sem ji z 325/400 na 444/534 ... je to dobrý? a to je tam pasiv... zkusím tam eště dat aktivák a uvidím... třeba pude až na úroveň PROčka :o)