Nevíte odkud by se dala stáhnout dema 5.1 zvuku? Třeba někde na creative stránkách, nebo...???Díky
Printable View
Nevíte odkud by se dala stáhnout dema 5.1 zvuku? Třeba někde na creative stránkách, nebo...???Díky
hm ku MediaForte Theater extreme boli dobre haluzne veci na Qsound:)) doteraz nechapem kde sa tento shitozny shit uplatnil. ale aj ja by som nie take uvital.
co myslis tym demo?Myslis nejake AC3 subory?(tie si snad dokazes najst aj sam), alebo nieco ako bolo ku live! bola nejaka miestnost a v nej si sa pohyboval ty a zdroj zvuku a nastavoval si vseliake parametre a prekazky.Citace:
Původně odeslal 559
Není to pro mne, kámoš má integrovanou 5.1 zvukovku a líbily se mu dema co jsem měl u audigy a když jsem se je snažil nainstalovat tak to jaksik odmítalo fungovat s int. zvukovkou. Prostě jenom nějáké blbosti v .ac3 nebo něco podobného...
skus pohladat nejake ac3ky na nejakej P2P sieti.Citace:
Původně odeslal 559
no ono je celkem problematicke neco takoveho najit. nevydala treba nejaka skupina nejake vicekanalove album??? by byla vetsi sranda nez ty dema
To by bylo zajímavé ale nejlepší by byl třeba záznam z koncertu(za tebou řvou lidi....:-) )Citace:
Původně odeslal tominek
Pokial mas integrovanu zvukovku na doske 5.1.
Napriklad ja mam v C-media - ovladcoch zabudovene krasne ukazky co ti testuju jednotlive repraky.
Len co z toho ked len v tom deme je pocut ten priestorovy zvuk ked realita je ina ..
Na filmoch nic moc (to pocujem len nejake 3D naznaky) a v hrach to stahuje vykon procesora jak svina (Far Cry)..
Kedze uz kazdu chvilu ma byt vonku DOOM 3, tak idem kupit nieco ako Sound Blaster Audigy 2 ..
:-)