-
Pioneer DVD-106S ATAPI
možná si koupím tuto mechaniku ve slotové verzi a chtěl bych vědět jaké s ní mají její vlastníci zkušenosti - jde mi konkrétně o model 106S
- jde mi o tichost, rychlost -> jakou rychlostí čte dvouvrstvé DVD-ROM s Macrovision, dále rychlost čtení DVD-R/RW a další postřehy při jejím používání
doporučili byste ji?
díky
DC
-
Mam predchozi model 105s a krome hlucnosti (nejde softwarove regulovat otacky) nemohu nic vytknout. U 106s to jde, takze si myslim, ze je supr. DVD cte dobre, grabuje (v porovnani s Toshibou) zavratnou rychlosti.
-
Mal som 105s, vymenil som za 106s (105-ku mám ešte voľnú, keby niekto chcel). S obidvomi som bol veľmi spokojný. Naposledy, ak si dobre pamätám, som sťahoval cca 10-11MB/s. 106 je voči 105 výrazne tichšia, ale s inými neviem porovnať. DVD-R ani RW som nemal možnosť vyskúšať.
-
mám jen 104S, která se mimo rychlosti v ničém jiném neliší od novějších modelů. Na můj vkus proti Toshibe, nebo Teacu je dost hlučná a díky slotovému vkladání CD (nemá šuplík) se medium dost v mechanice zahřívá, ne-li griluje...což žádným mediím určtě neprospívá. Jinak čte OK, ale nehodí se na image chráněných CD.
-
mel sem ji a kuli hlucnosti jsem se ji asi po mesici provozu zbavil :wink:
-
To Over:
A co konkretne by melo zpusobovat to zahrivani?
-