355Sk vr. DPH (+hlas. pausal), 16:00-07:00, vikendy neobmedzene, ziadne ine obmedzenia, aktivacia zdarma, viac info u mna:
http://markoff.biz/pivot/entry.php?id=285
Printable View
355Sk vr. DPH (+hlas. pausal), 16:00-07:00, vikendy neobmedzene, ziadne ine obmedzenia, aktivacia zdarma, viac info u mna:
http://markoff.biz/pivot/entry.php?id=285
Nikdy som si nemyslel ze to napisem ale ST rulezzzz :wink:
Nechci vám kazit radost, ale podobná služba u nás taky chvilku "fungovala" :wink: :-) .
a co uz nefunguje ??? :?Citace:
Původně odeslal KUBA
vyhladom na to , ze byvam na novej ulici kde ST nastastie nemaju natahane kable , a podla info o DSL tu bude koncom buduceho desatrocia ... ST suxxxxxxx.
Dakujem , nechcem ... kvalita miestnych liniek je UBOHA /4x odpojenie za hodinu / , to nic nepotiahnem , surfing zufaly
nastastie...WIFI rullz
...njn ale napr u mna -> WiFi nehrozi, aDSL zatial nehrozi - tak preco by som neskusil ten pausal (nastastie kvalita linky u mna doma je celkom OKa) :wink:Citace:
Původně odeslal proe
ST rulezzzzzzzzz, hned idem do toho. ;D ;D :D
Ne, poslední operátor to zrušil nemýlím-li se minulý táden. Bylo to ztrátové, údajně v porovnání nových nabídek ADSL.Citace:
Původně odeslal TYMMY
Ja by som telekomunistom neveril ani slovo. Ak to bude fungovat, bude to len na nejaku dobu a myslim si, ze uz kazdy z nas ma s telecomom svoje skusenosti. Wifi siet sa da celkom lacno spravit a potom sa skladat na konektivitu. Staci pozriet skfree.net, alebo czfree.net.
Uz bezim predat antenu a zacnem zhavit modem :mweheh:
aspon na nieco je ta EU dobra :wink: :wink: .....
:lol:Citace:
Původně odeslal TYMMY
Co s tym ma spolocne EU? :roll:
kedy u nas kleslo ST DSL(padnu nam sanky) ??? ..vtedy ked sme vstupili do unie...EU tlacila na nas telekomunikacny urad aby si tu spravili poriadok....Mali sme strasne vyoke ceny... :wink: :wink: :wink: :wink:Citace:
Původně odeslal Snorri
Ale tento Dial flat je viacmenej reklamny tah aby si prilakali zakaznikov.
neviem co to sem pleties, ten vas cesky pausal za omnoho vyssiu cenu bol este k tomu aj limitovany odpajanim po urcitej dobe neaktivity, max. dlzkou pripojenia po ktorom slo odpojenie natvrdo a urcitou dobou medzi znovupripojenimCitace:
Původně odeslal KUBA
slovensky pausal ma o dost nizsiu cenu a co mi povedali v ST tak ziadne limity na dlzku 1 pripojenia ci neaktivitu...
nejde o cenu ani pouziti FUP. jde o to, ze CTc stejne jako ST je statni monopolisticky moloch a diky svymu postaveni neni tak limitovan zakony trhu...a vovovo vo tom to je :wink:Citace:
Původně odeslal Markoff
Presne tak, su to zdieracske prasiatka(velmi jemnepovedane)... Som zvedavy na prve reakcie, ked to bude mat niekto doma, ja to urcite nebudem :-)
WIFI rullezzz....
Tak nevím jak můžete porovnávat ST s CT, kde máme neomezený tarif např 256kbit pod 500Kč jako má ST a ten paušál na dialup za ty prachy taky jde narozdíl od našich předražených omezených zkušebních provozů ono všude ADSL neni a co se týče WIFI tak nechápu jak může někdo napsat takovou kravinu jako WIFI rulezz ono i internet pře WIFI může být horší než ten dialup protože vždy závisí na poskytovateli a ne na přenosové technologii to je jakobych napsal LAN rulezz podívej se třeba sem www.unet.cz a pak budeš mluvit jinak a co sem se díval tak takových vydřidušských firem je opravdu hodně.
paci sa mi ako dokazu cesi ignorovat to, ze sa u nas musi platit hlas. pausal (249Sk), pak poplatok za DSL linku (399Sk?) a pak este poplatok ISP (tiez zhruba 3-4 stovky), takze s tymi 500Kc chod kdesi alebo si jeden z tych zakaznikov ADSL ktori vidia v reklame "adsl uz za 349Sk", akurat tam chyba, ze si musite platit este hlas. pausal, ze si musite paltit zvlast pausal za DSL linku, ze aktivacia bez viazanosti stoji 5 litrov a modem dalsich 3.5
nehovoriac o tom, ze x ISP tie radobyflat programy orezava rovnako ako v cesku, prenesies proste 15GB a adios, navrat na 64kbps stromy...
Asi mas skusenosti s nejakymi pofidernymi providermi, my si konektivitu kupujeme od spolahliveho providera a 512kbit/s sa mi zda trosku rychlejsie ako dialup :-) . Samozrejme sa ta linka deli, ale to iste bude za chvilku adsl...Citace:
Původně odeslal Thor
Jezis kez by to tak jeste byla pravda.... Treba u ADSL.... :roll: :?Citace:
Původně odeslal TYMMY
U ST vychadza fltarate DSL s viazansotou na 24 mesiacov 850sk(linka + pausal) a k tomu modem a aktivacia za 1sk.Ale kedze sa pokrytie DSL zastavilo asi 2km od mojich suradnic urcite radsej budem platit 350sk za flat dial ,a ko teraz za 30 hodin liter.
Jednoznacne si dam tu sluzbu Rodiny internet!!! 355sk ma nezabije ked platim 900sk pevnu linku len net.DSL si dam ked pripojka bude stat 200sk :wink: :wink:
Mě ten slovenský dial-up paušál nepříjde moc výhodný,koncová cena vychází stejně mezi 800-1000Sk :roll:
http://www.internetprovsechny.cz/blesk.php?cbl=158
St uz nikdy viac aspon co je spojene s dial-up. Som 4 roky netoval na posratej 9,6kbit/s a stacilo.
Vobec nerozumiem co tymto chceli dosiahnut.
No neviem poplatok za volaci program 249,- platime aj teraz a z netom nema nic spolocne ten je na volanie, 81,- za dial basic tiez.Rozdiel bude len v tom ze teraz sa k tomu pripocita len 355 za net a nie ako teraz viac ako 1000,-kazdy mesiac.Citace:
Původně odeslal Spec