Mam Prescot 3,2 MHz a jeho teplota je 50-65 °C. Je to normalne? Aka teplota je kriticka? Ked pridam vetraciku na otackach tak mi klesne teplota ale ide to jak cirkularka. Teplota case je cca 30°C
Printable View
Mam Prescot 3,2 MHz a jeho teplota je 50-65 °C. Je to normalne? Aka teplota je kriticka? Ked pridam vetraciku na otackach tak mi klesne teplota ale ide to jak cirkularka. Teplota case je cca 30°C
je to OK. Je to přece prescott a u něho je průraz snad při 70°C.
Ked teplota presiahne 70 tak ten procak odide, alebo ho vypne nejaka ochrana?
protě to neřeš pokud mu nezvedneš napětí tak se o to nezajímej, a většinou se to dá v biosu nastavit shut down tempereture
Nechcete někdo zařadit do FAQu jednoduchou tabulku provozních a maximálních teplot různých procesorů? Je to tu docela častý dotaz, samotnýho by mě zajímalo, jak je na tom např P4 2,4GHz NW(533) - jdu teď do ní a je to moje první P4 a rád bych rozumně nastavil speedfan. Nechtěl jsem to tu sem psát, protože kdyby se na to ptal každej, tak tu nedebatujem o ničem jiným, ale jak to sleduju, tak je těch dotazů tolik, že by si to - podle mě - zasloužilo "sticky thread".
No to je hodne lacina odpoved, kor u P4, ktera pri vyssi/vysoke teplote ZNIZUJE vykon.....Citace:
Původně odeslal 3G@L
Tzn. pri urcite vysoke teptote, nemusi jiz teplota VICE stoupat, nebot p4 snizuje svuj vykon, coz je jedna z jeho vlastnosti (a pekne na h***o) .....
Tohle určitě není na hovno... Třeba u Bartona by tohle asi bylo docela potřeba.... Ten si výkon a tím teplotu nesnižuje, radši se nechá usmažit, ale podává výkon do poslední chvíle :roll: bravo AMD, burning and destrution rulezzzzCitace:
Původně odeslal svaca
AMD se neusmazi, kazda novejsi deska (neberu vykopavky s KT133A) ma podporu pro shutdown pri dosazeni urcite teploty. Mozna by ses mel vratit do soucasnosti, to co tu pises platilo tak pred 2-3 lety. :roll: BTW, spis u lamer uzivatelu, popr THW. ;DCitace:
Původně odeslal Hnoj
presne tak.. je to mimo realitu a spis mi to prijde jako pokus o flame.Citace:
Původně odeslal Halen
No a k té P4... ta teplota je takova jaka by asi mela byt. Prescott chce opravdu dobre chladit a dobre vetrat skrin. Na te frekvenci 3.2 by byl lepsi NW.
Ja jsem před třemi roky usmažil durex 800 mhz... pak jsem se vrátil k pentiu a jsme spokojen...Citace:
Původně odeslal Halen
se zeptej Slayera tady z fora, měl Solteka s nForce2 nastavenou ochranu na x stupňů , pak se mu odchlípl chladič a hádej kde je dneska ten T-bred . V pr.....Citace:
Původně odeslal Halen
samy OT a flame -> lock