Dnes jsem si přes edonkey2000 dostahova hru Desert Rats vs Afrika Corps ale její image má příponu *.bin :-( -neví někdo v čem to otevřít ??? vím jen že DAEMON ani Virtual Drive to neotevřou.
Díky za všechny odpovědi.
Printable View
Dnes jsem si přes edonkey2000 dostahova hru Desert Rats vs Afrika Corps ale její image má příponu *.bin :-( -neví někdo v čem to otevřít ??? vím jen že DAEMON ani Virtual Drive to neotevřou.
Díky za všechny odpovědi.
da sa to otvorit s daemonon, len treba dat all files.
Nejspis ti chybi .CUE soubor k tomu .BINu, nejsem si jistej jestli to de otevrit bez toho.
mozno, ale nie vzdy potrebujes ten cue... skus s tym nieco robit pomocou programom WinISO <je najlepsi na editaciu imageovCitace:
Původně odeslal MaPa
V DAEMONU se to sice otevřít dá ale "Disk nelze přečíst.Disk může být poškozen,nebo používá formát který není kompatibilní se systémem windows. :-(
aha tak skus ten winiso
Winiso pise"Cannot open file: it appears to by a invalid image format.Citace:
Původně odeslal lele007
Fakt už neví co stím. :-(
hmm to vypada ze je ten soubor poskokzenej...daemon normalne otvira .bin i bez toho .cue a kdyz to neotevre ani winiso tak se to asi blbe stahlo
edit: jeste muzes zkusit plugin do total commandru..otevira vecinu image souboru http://clubtotal.free.fr/index.php?d...6.10%2BSRC.zip
kurwa dopis si cue soubor..jsou to tri radkyyyy...trivialni..lamickoo
wao cool plugin dikCitace:
Původně odeslal NeO_01
Tak mi řekni jak veteráne. ???Citace:
Původně odeslal Ganja-NIN
FILE "nazev souboru.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
LOL ja mam tiez tuto hru, ale ked som to dostahoval zistil som, ze je cela okrem animaciek v madarcine :oCitace:
Původně odeslal Lordik CZ
Warez