zatim sem pouzival jen omegy a zdaly se celkem v pohode.
Edit by sisi: moved.
Printable View
zatim sem pouzival jen omegy a zdaly se celkem v pohode.
Edit by sisi: moved.
to je věčná otázka, jední prosazují OMEGY, jiný DNA a další CAL. Každému sedí něco jiného, je třeba to vyzkoušet :wink:
DNA...Ale vec vkusu...
Nejako som si zvykol na OMEGY, napr. kamosovi pod Catalystami dost padali hry a blbol TV OUT, s Omegamy mu to ide ovela lepsie, ale je to asi fakt vec vkusu co uprednostnis.
Přesně tak, tohle se nedá říct přesně co je nejlepší. Každýmu vyhovuje něco.
Nejlepší je si nainstalovat postupně všechny a vyzkoušet. Já sem třeba takle zakotvil u DNA.
De u DNA a Omeg odemknout 8 pipek u 9800SE ?
Aké výhody majú DNA oproti Omegám? DNA som ešte neskúšal, hoci som chcel, lebo hneď som prešiel na Omegy. Ja by som chcel niečo, kde sa dá taktovať grafika max. po 1 MHz kroku, neviem ako je to v DNA.
A tiež sa mi nepáči tých milión záložiek, čo si nainštalujú Omegy a tie 2 programy ati*.*, čo musím po každom upgrade Omega driverov vymazať z disku, aby sa nespúšťali :evil:
Samozřejmě.Citace:
Původně odeslal NazQul
k tématu:
Já jsem zkoušel dost a často, nakonec u mě vyhrály bezproblémové Omegy. DNA byly skvělé do Cat 3.6, pak to šlo z kopce. DNA jsou dnes nejpomalejší, nejrychlejší byly CAT o něco malinko než Omegy, jenže ty mají větší stabilitu ve hrách a součástí je i RadLinker, což se hodí pro snadný přístup k OC :wink: (součástí i DNA, ale proč je nepoužívám jsem uvedl)
No jak tak na to koukam, tak budu muset ty omegy asi vyzkouset, protoze pocinaje Catalystama 4.2 mi nefunguje hra Gothic 2. Nejsem sam, kdo ma tento problem. Jelikoz Gothic x jsou moje nejoblibenejsi hry (hned po UT2004), musim porad mit Cat4.1. Ostatni hry s novejsima verzema problemy nemaji.
EDIT: http://forum.jowood.com/showthread.php?t=27017
Já jsem si oblíbil DNA. :-)
EDIT: Brácha má v oblibě Catalysty.
Omegy me delaly dost problemy s se zvukem, nekdy system vubec nenasel zvukovku, jindy z niceho nic vypadl zvuk. Ted jedu na CAT 4.7 a zadne problemy.
.... nak sem cece uplne vynechal takteni pres vovladac, pac se to nak dojebavalo (tusim, ze takt vracel zpet a nechtelo se mi to furt fixit) .. tak sem nasadil klasiku - Rivu Tuner a svatej klid, btw to takteni, po kolika MHz, si tam pekne nastavis a no prob ....Citace:
Původně odeslal Wizzard
.... jinak co se tyce topicu, u mne, vecne to zkousim omegy/dna, skoro bych rek, ze vyhravaj vo neco dna, ale nejni to pravidlo, navic co novej katak, tak se to chova jinak .. stejnak je lepsi vozkouset fsechno i origose samozrejme ....