-
chyba obrazu HP L 1820
Takze mam LCD HP L 1820 je to 18" display a mam taky problem ze ten obraz nie je uplne ostry je trochu posunuty su tu obrazy tak o 5 mm doprava je to trochu ako na TV , kde je zly obraz
Chcem sa opytat ze cim to moze byt ci je to HW abo SW chyba
Diki
-
Použi DVI pripojenie (akú máš gr. kartu?) - bude to zrejme problém s kvalitou signálu/kábla (ale nevylučujem ani poruchu monitora...)
-
Hej aj som nad tym rozmyslal lebo mal som graficku Matrox Milenium G450 eTV a ja ze Matrox tak fajn super obraz a ked som tam dal Hercules Kyro II tak ten obraz sa podstatne zlepsil a ked som v linuxe v konzoke tak svetielko monitora sa zo zeleneho prepne na oranzove ako ked sa aj startuje pocitac a tam je ten obraz super a takisto pri 800x600 rozliseni a to by bola blbost aby mal v tom rozliseni lepsi obraz ked je stavany na vecsie rozlisenia sa mi zda ze 18" maju pevnu mriezku 1280x1024
Vyskusam to DVI
Dik za radu
-
Matroxy majú skutočne dobrý obraz, je minimálna pravdepodobnosť, že ti to blbne kôli Matroxu (nenastavil si náhodou príliš vysoké obnovovacie frekvencie?) - skôr nevhodný kábel. Každopádne, ak máš kartu s DVI výstupom jednoznačne použi DVI pripojenie...