Na kazdej mechanike je vystup na sluchatka a pontik na hlasitost.Co treba spravit aby CD hralo cez tento vystup.Kedysi som mal mechaniku na ktorej bolo tlacitko play aj next.Na tychto novych je uz len Open tak na co tam vlastne je ten vystup?
Printable View
Na kazdej mechanike je vystup na sluchatka a pontik na hlasitost.Co treba spravit aby CD hralo cez tento vystup.Kedysi som mal mechaniku na ktorej bolo tlacitko play aj next.Na tychto novych je uz len Open tak na co tam vlastne je ten vystup?
ten vystup je tam na to, ze ked si pustis CD softverovo tak ti pojde zvuk aj tade bez pouzitia zvukovky, ale nastastie od tohto nezmyslu, ktory zbytocne predrazuje mechaniku a kazi jej dizajn (a nikto ho nepouziva) vyrobcovia upustaju postupne, rovnako ako od Play tlacidla
Pro Markoffa: dira na sluchatka zbytecnost je, to souhlasim (jeste jsem ji nepouzil), ale tlacitko Play je vhodne. Pro jednoduche sekvencni prehravani nemusis spoustet zadne sracky, ktere jenom berou misto v pameti a rikaji si prehravac....
Aby to fungovalo, treba vypnut "digitalne prehravanie CD" v Device Manageri. Ak pouzivas Windows Media Player (dufam, ze nie :-o ), tak to treba vypnut este aj v nom.
Inak tlacidlo play sa vyskytovalo vacsinou na shitovych mechanikach. Napriklad na Toshibe som ho nevidel nikdy. Je to dobre akurat na to, ze sa da CDcko pustit uplne bez PC (staci CD-ROMka a zdroj). Vo Windows staci obycajny CD Player, ktory sa da nastavit tak, ze po skonceni necha CDcko hrat - a nikde nic nezerie.
Jak napsal Rainbow, vypnout digitální přehrávání ............
Jinak já jsem využil oboje. K mechanice jsem přihodil starý 200W zdroj, do sluchátkového výstupu kopnul starý aktivní 160W plasťáky a šlo to do garáže. Díky druhému tlačítku tam teď přehrávám CD a nemusím tak nosit kazeťák.