Potreboval bych novej chladic na Socket 7 (IBM/Cyrix) ale u nas v obchodech jsem nic nenasel... :-(
Nepasoval by tam nejaky z tech co se dneska bezne prodavaji ???
Printable View
Potreboval bych novej chladic na Socket 7 (IBM/Cyrix) ale u nas v obchodech jsem nic nenasel... :-(
Nepasoval by tam nejaky z tech co se dneska bezne prodavaji ???
Co jde na Socket A, jde i na Socket 7. Takze nejaky TC Titan, nebo Primecooler za par stovek postaci.
Ale pozor spony bývají dost tuhé a mám zkušenost,že co jde na Socket A je dobrý na Socket 7 trošku upilovat :?Citace:
Původně odeslal Vitus
To jsem jeste nezpozoroval... Nestaci pak tu sponku spis s citem prihnout, nez ji rovnou pilovat?
Skvely :D
Takze si koupim Socket A :D (mrknu se i tady do bazaru ;-))
Diky!
no z moji zkusenosti bohate staci koupit treba SPIRE falconrock II nebo Whisperrock IV, a sundat aktiv, samotny pasiv ti uchladi i K6 II... staci minimalni, opravdu malinkaty pruvan v casu.....
No ja tam daval BOX z A1333 (neco od Coolermastera tusim) a tak tak to uchladi pasivne AMD 100MHz ! trosku to ofukuju Artic Coolingem TC... absolutne tichy!
Aha... Ale ten chladicek co tam byl do nedavna byl celkem teplej.....
Ale chapu ze ty co se prodavaji dneska jsou podstatne vylepseny (a vetsi) a asi tam fakt ten vetrak byt nemusi, ale kdyz tam bude tak to zkusim poradne taktnout :D
socket7 bejva okolo dost nabouchanej chce to najit chladic kterej pokud mozno nepresahuje socket neco jako totoCitace:
Původně odeslal RedRose
Hezky!Citace:
Původně odeslal zap
Ten "Thermaltake Volcano II" vypada fakt dobre a za dobrou cenu! Musim se na tom CzechComputeru jeste trochu rozhlidnout... Jen skoda ze by mi to posta dost prodrazila...
Uvidim jestli se neozve nekdo z "Bazaru" jinak asi koupim neco tady v nekterem PC obchode...
ja som na s7 narval nejaky bezny shit chladic co mal cca 6x8cm a v pohode vliezol .. okolo skoro nic nemam, hocico na s370/sA by sa ti tam mohlo vliezt, napr zmieneny fr2 alebo ine co sa rozsiruju od spodu uplne bez problemov ...
Jde tam dát prakticky cokoliv včetně tříočkových chladičů kde se ovšem musí jedno očko odříznou/odstříhnout což je,ale maličkost :-)
Proc by se melo to ocko davat pryc ??? Vzdyt je tam jen navic, nicemu ale neprekazi.Citace:
Původně odeslal globalkiller
viz. http://www.motherboards.org/images/articles/socket7.jpg
Predpokladam ze to "odstrihnuti/odstipnuti" mas na mysli z toho duvodu ze to treti ocko je sirsi nez na SocketA... (samozrejme to prvni na Socket7 vubec neni...) Pokud ne tak nevim jak jsi to myslel... :?Citace:
Ježiši proč asi by se to mělo ustříavat ??? vždyt tam máte přýchytku na drátovou sponu a ta je o dost větší jak normální očko :!:
Coz ale plati jak koukam jen u nekterych chladicu. Napriklad Primecooler PC462 nebo Whisperrock to pravy ocko ve spone maji dostatecne siroky. Narozdil treba od AC Copper silentCitace:
Takze je to kazdemu jasne, ne?! :idea:Citace:
Původně odeslal Vitus
Na kazdem chladici jsou ty uchytky na sponkach jinak! Nekde je jen jedno ocko a nekde jsou tri a u tech jeste byva ruzna sirka tech bocnich ocek...
Doufam ze je mi to uz jasne :D
...trochu zrucnej jsem takze kdyby to nesedelo tak to pilnik nebo nuzky na plech napravi :D