Pri instalaci Windows XP, jsem omylem smazal oddil, kterej jsem vubec nechtel, jde to nejak obnovit. Byl formatovanej na NFTS. Jaky je postup abych to znovu dal zpatky do puvodniho stavu. Je to fakt dulezity, jsou tam nejaky faktury a tak.
Printable View
Pri instalaci Windows XP, jsem omylem smazal oddil, kterej jsem vubec nechtel, jde to nejak obnovit. Byl formatovanej na NFTS. Jaky je postup abych to znovu dal zpatky do puvodniho stavu. Je to fakt dulezity, jsou tam nejaky faktury a tak.
Opravdu rada za všechny prachy... :roll:Citace:
Původně odeslal MorPHus
Svým výstupem si leda tak koleduješ o BAN... vzpamatuj se! :idea:
2ukr:
zkus třeba GetData Back:
http://www.runtime.org/
nebo třeba přes Partition Magic obnovit partition... (pokud jsi na jejím místě nevytvořil jinou)
Parada, diky problem vyresen pres ten Partition Magic, je to fakt dobrej nastroj, diky.
ještě mi nastal takovej jeden problemek, data a vsechno je v pohode,ale kdyz si ten dotycnej dal disk do svyho komplu, ja ten oddil totiz odstranil u sebe,tak mu nenajeli XP, co se teda vlastne neobnovilo? co jsem mel udelat aby mu slapali i ty xp? my sme jinak ty data zalohovali ke mne a nainstalovali xp,ale kdybych vedel, kde je zakopanej pes v tom ze to nebootovalo.
no asi se znicil i master boot record, takze pak to chce nabootovat z CD instalacky XP a opravit toCitace:
Původně odeslal ukr