Po dlouhé době jsem zadekloval komp, musel jsem snižít napeti a takt u CPU, pak kouknu na speedfan a v kejsu 51 stupnu! Pod socketem mam 57c. To asi neni moc normalni ze? Jak jste na tom vy?
Printable View
Po dlouhé době jsem zadekloval komp, musel jsem snižít napeti a takt u CPU, pak kouknu na speedfan a v kejsu 51 stupnu! Pod socketem mam 57c. To asi neni moc normalni ze? Jak jste na tom vy?
to určitě není....při otevřený bočnici mám tak 25-27...ted při zavřený 39 :roll:
Ja měl při otevřený 42, ale tohle mě šokovalo. No co, nic se neseká a nezamrzá, tak to tak zatim necham bejt.
Pri zatvorenej cca 41-46 ale aj teplota v izbe je posledne dni dost vysoka.
Ja mam při zavřeny 39... hele na speedfan se vyser... kamos to rika ze mu celeron hned při startu topí na 60stupnu
Jeste prde.l ze kamosoj fouka u zalmanu ten teplej vzduch na cidlo co to měri tagze ma skoro vzdy stejnou teplotu jako CPU :)
Pri zavrenej 29 ale bezia 2 vetraky na 7V(nasavanie v predu/ odsavanie nad procakom).Udaje z VIA hardware monitor.
30-35°C
a to mam vpredu 2x80mm pres disk dovnitr, vzadu 2x80mm od cpu ven, 2x80mm ve zdroji (taha teplo primo od CPU HS) a 1x80mm v bocnici dovnitr.
34 medzi grafikou a procakom, 8 cm vpredu in, 2 x 9 cm zboku in, 9 cm vzadu out, 8 cm hore out
Myslim si, ze nejaky srovnavani teplot v case je uplne mimo misu. Kazdy ma to cidlo jinde, napriklad na svym Solteku ho mam tesne pod grafickou kartou, ze ktery na nej pekne sala teplo, takze mam momentalni teploty - 41°C CPU, 39°C SOCKET a 46°C CASE. Jo a windtunnel nemam :)
Momentálně 35°C při zavřenym caseu - 1x80 vepředu a 1x80 vzadu (5V).
V mém case mám 28°C, měřeno v prográmkem CPUCool 7.2.4 a při momentální pokojové teplotě 22°C. :-)
EDIT: ventilátor jen ve zdroji (řízené otáčky/teplota zdroje)
teplota v case 26°, CPU 43°C (viz podpis) ... ale to jen diky tomu ze tam mam 1x80 IN 1x120 uvnitr case a 2x80 OUT ... rizeno regulatorem :wink:
otevrenej kejs a 37* a proc 35* - to je hnus mit na cpu min nez na desce... jo a grafinka ma aspon 50* - prst na ni dlouho neudrzim :roll:
case 35°C procesor 58°C :evil:
No ja mám case stále otvorenú, lebo by sa mi v nej proc. uvaril. Teplota CPU je tak okolo 50°C, ale začnem robiť nejake mody do skrinky a potom uvidím, že čo bude hovoriť teplota.
Ja mám:
33° podľa čidla na doske
25° vpredu v šachte pod CDROM
41° má chladič na zdroji
Zavretá skriňa a zbytok podľa podpisu...
V skrini je len jeden Outtake fan
EDIT: to je pri záťaži, v IDLE tak o 3 stupne menej...
32 stupňů podle čidla na desce
CPU 40stupňů
Jeden intake 80vpředu a jeden outtake 80 vzadu...
Ja mam teraz 36C pri ventakoch s otackami na minime, ked ich vykurim tak klesne na 32C (ale ten hluk :roll: ), full load mam 45-48C. Mam ASUS P4P800. Merane MBM5.
tem teplotam vubec neverim, driv jsem mel 29°C, po instalaci Audigy mam hned po zapnuti kolem 40°C. A kdyz sundam plexi z bocnice a strcim tam ruku, tak je tam krasnej chladnej vanek.A to mam 3 vetrone 80x80 : 1x in a 2xout. (napr.: cidlo pod CPU je 45°C a ve skrini je podle cidla na MB 41°C - 44°C).
No ja mam "stejnou" desku a mam v kejsu 32st ... teplota okoli 23st, ale pri full loadu je v kejsu az 36st..(cpu max 60st)Citace:
Původně odeslal Vitus
Nj, ale porovnej svoji a mou grafiku :) Tady bude rozdil ve vyzarovani tepla trosku jiny.Citace:
Původně odeslal jaluvkap
ja mam teploty CPU 34°C , GPU 38°C, pameti na grafice 43°C, case 30°C a pasivy ve zdroji 44°C
CPU a GPU jsou chlazeny vodou a pasivne (vetrak na radiatoru se toci az kdyz CPU >=35°C)
max. teploty pri zatezi:
CPU 35°C
GPU 41°C
pameti na grafice 60°C
pasivy ve zdroji 49°C
(cidla jsou z 3R system case, jsou hodne presna, ve srovnani s laboratornim teplomerem ukazovaly akorat o 1°C min nez byla realna teplota)
Hehe.... moj brat ma 1600+@2000+ (Palomino, pozoruhodne ide aj na 2200+ bez zmeny Vcore) a teploty cpu/case 55/53°C :)... to kvoli tomu, ze som mu tam dal BOX chladic z mojho Bartona (2500+) a pustil ho na polovicu otacok. Inak tam ma jediny vetrak v zdroji, ktory ale velmi netaha. Budem s tym musiet nieco urobit, lebo tie teploty su po asi 5hod hrania civilizacii.
Ja mam aktualne 62/32 :-o ;D ...mam totiz Primecoolera HC-II+ na minime otacok a na jadre je teplo, inak je to ok. Takisto bez inych vetrakov, ale ked sa podari urobit rozdelenie napajania, tak budem mat az 4 naviac, vsetky outtake a pred HDD mam taku mriezku namiesto zaslepky
pri OC v podpisu:
CASE 28-31C
CPU 49 -57C
okolni teplota 21C
Z ceho zes to vytah to mas program?Citace:
Původně odeslal Rob