Ná foru jsem nic nenašel tak mě sem hodně pár obrázků zajímalo by mě jak to řešíte dík moc...
Jde mě oto že ho snad budu mít.DOUFAM
Printable View
Ná foru jsem nic nenašel tak mě sem hodně pár obrázků zajímalo by mě jak to řešíte dík moc...
Jde mě oto že ho snad budu mít.DOUFAM
puvodne originalni chladic a na nem pres redokci 80->60 80mm vetrak. redukce byla pripevnena jen dratkem k tomu chladici - jelo to v pohode a hlavne to bylo tichy
pak jsem na to chtel dat vejir s medenym stredem, ale nejak jsem se k tomu nedostal :-(
http://pirs.vyrobce.cz/grafika-R.htm
na GPU je BOXak z Celera na 5V, pasivy na pametech od KaRlOse :wink:
To je přesně ono diky pirsy něco takovýhohle jsem hledal co to natom máš Vmod? : :roll:
BTW udržím titana Db5 pasiv na dvou šroubkách?
1) ano, Vmod
2) urcite udrzi
Mam na tom chladic CPU AC slim silent (do XP2800+) dva sroubky to udrzi bez problemu, teplota je nizka ale ten chladic je i pres nazev SLIM peknej macek. ;D
Lepší tam dát Silencera nebo ten pasiv?a na něj aktiv? co myslíte?
Silencer vypada pekne, jak chladi nevim. Tahle hlinikova kostka to chladi velmi brutalne. Je uplne jedno, jestli mam 275 nebo 400MHz na jadru - je to porad stejne VLAZNE (odhad 40-42 stupnu na PCB proti jadru na rubu karty). A diky poradnymu chlazeni jadra jdou i lip pameti, se starym chladicem se PCB ohrivalo nehorazne a snim samozrejme i pameti.Citace:
Původně odeslal Ladron