Co myslite bude fachat Ahtlon XP 2000+ v doske ECS K7VZA 200FSB v pohode?
Printable View
Co myslite bude fachat Ahtlon XP 2000+ v doske ECS K7VZA 200FSB v pohode?
Ked ho odblokujes a das mu multiplikator 16.5 tj 16.5*100= 1650 tak v pohode...
Ale ja by som ho tam asi nedaval. Z hladiska vykonu sa ti to neoplati (FSB100) ... Este mas moznost dat tam dobre pamate a FSB pretaktovat na 133 ale neviem neviem... :roll:
Taku dosku mam aj ja, ale zeby bola OC friendly sa neda povedat... dozrel cas na vymenu?
Dozrel... :wink:Citace:
Původně odeslal PeterBo
Mam takovej pocit zhe ta deska umi 133FSB ne?....mel sem jednu domec a jela na tom 1600+ po flashnuti novy BIOSu pac to predtim psalo Atlon C (266).....jinak zmena nasobice tam nejni
v tyhle desce nasobic nezmenis a 133 fsb nenastavis -> vyhodit, to ti rikam zcela vazne :roll:
2 Glassman: :: EPoX 8K3AE :: XP2400+ 2.0G (10x200) @ 1.575V :: 512M Winbond BH-6 @ DDR400 (2-2-5-2, 1T, 4Way, Burst 8, 2.8V) :: Hercules Fortissimo II :: - TO JE SICE VELMI PEKNE, ALE KDE JE GRAFICKA KARTA ? :roll:
a aku dosku mam brat? Potrebujem dosku s SDRkami. Co takto ECS k7S5A? U znackovych zakladnych dosiek som si nevsimol, ze by este mali aj SDR sloty... Mam 512 MB SDR . Myslite, ze sa to oplati vymenit za 256 DDR? Je medzi SDR a DDR az taky vykonostny rozdiel?
No me se nejlepe zda na SDR a ATHLONXP Tam moje MSI K7T Turbo2 f pekne barve kazdopadne rev 5,0 zadne jine stare orezane rev 3,0 nebo 1,X jinak popripade Myslim K7UZNEVIMCO od ASUSU ale tu uz asi nesezenes...Citace:
Původně odeslal andux
bohuzial ani tuto dosku som uz v cenniku Agemu nenasiel...
Kua tak hledej jindeCitace:
Původně odeslal andux
a aky je este taky dobry velkosklad ako agem(okrem libry) :wink:
Tak skus neco starsiho...Citace:
Původně odeslal andux
Ja bych radsi chvili pockal a pak koupil neco uz s DDR, protoze takhle bys vyhazoval penize a bylo by to furt o nicem. Neco usetri, prodej to co mas a kup nejakyho Epoxe s nforce nebo neco podobnyho.