Kterej Translator je nej... ? Sestra bude potrebovat dokonalej translator kterej si poradi i s hodne odbornejma terminama... :wink:
Printable View
Kterej Translator je nej... ? Sestra bude potrebovat dokonalej translator kterej si poradi i s hodne odbornejma terminama... :wink:
PC Translator 2004 (překládá celé věty, celé soubory)
Millennium 6 (pouze slovník)
Používám PC Translator 2004, ale jestli je nej, to fakt netušim :wink:
já ho mám taky....nejlíp ale nepřekládá....občas to jsou nesmysly :roll: :wink:Citace:
Původně odeslal kecinzer
Taky mám PC Tran 2k4, ale používám jen jako slovník - překládám si sám 8-)
Myslím, že žádný translator nemůže dosáhnout nějak vyjímečně dobrých výsledků, páč např. čeština a angličtina se dost liší ve stavbě věty a vůbec...
No jestli myslíš překlad jako celejch vět, tak to je spíš pro pobavení :lol:.Citace:
Původně odeslal Bukyn
Prakticky to skoro nejde použít.
Ale jako slovník to je IMHO dobrý.
no jasně :wink: občas z toho vylezou pěkný slova :lol: jinak slovník je OK :arrow: :!:Citace:
Původně odeslal kecinzer
Kdyz clovek trochu umi anglicky nebo kombinuje s czech-english slovnikem tak doporucuji vykladovy slovnik-nevim jestli je dost odborny,to se musi vyzkouset.Pouzivam slovnik od Longmana příklad : u FTP je napsano- also ftp/vyslovnost/ n [U] file transfer protocol; a set of rules that allow you to send documents from one computer to another.Řekl ze to celkem ujde.
Pouzivam 2003-nevim jestli je velky rozdil mezi 2003 a 2004.Rekl bych ze spis ne.
trocha vacsi slovnikCitace:
Původně odeslal almanil
pokud jde o slovnik, doporucuju lexicon. zatim si poradil se vsim, co jsem potreboval, a umi (optionally) mluvit ;) coz tu nikdo asi nezminoval, ale nevim, jestli je to standard, jinej slovnik nepouzivam. (krome wingedu na seznamu, ale jeho pearl necklace.... ;D )
Ten pc translator zas tak dokonale nepreklada, ale myslim, ze to dnes ani nic. Kdyz chcete prekladat dobre, tak musite jit vetu po vete a kontrolovat to.
No myslim ze translator, ktory by dokazal prelozit spravne vyznamy v kontexte by potreboval HUGE velku neuronovu siet vytvorenu pomocou miliona dokumentov..