-
WineX
Zdravim,
trochu me nastval marty kdyz nazval Windowsofilem a znovu mi pripomel WineX...v jakem stavu je ? diky martyho ochote mam WineX doma, mam to zkompilovane a zkousel jsem to rozjet...zatim s timto vysledkem>
wineserver nutno startovat po kazdem padu Win aplikace
aplikace padaji tak rychle ze se ani nerozjedou...
testovano: instalace Diabla II
prubeh: zobrazeni instalacniho screenu pro vyber zda chci nainstalovat DII jsem mel sanci tak 1:10 ze se mi zobrazi, zhavarovalo to na grafice (vypisy tady nemam)
pokud se mi zobrazil screen a ja klikl na "Spustit instalaci" bo jak to tam je napsane, tak pri sledovani cinnosti Wine se po provedeni par prikazu zobrazil timeout screenu...a byl jsem tam kde jsem zacal...
nejake navody ?
WineX: z CVS stromu, zkompilovany a nainstalovany, cesty nastaveny spravne
Wos: Win XP SP1 na FAT32 kvuli zapisu
-
WineX by ti mel chodit uplne bez tech XPcek zkus se jim vyhnout ...
-
No ono to muze byt i tim CVS, tak jsem si zkompiloval 3.1.2 a ani sem ho nespustil, pak jsem nasel nekde na netu RPMko 3.1.1 a to funguje, jenže nic nefunguje tak jak má :-(
-
ja mam nejakej winex 3.1 myslim - uz zkompilovanej, jenom celej archiv nahraju do /usr a jede to :-)
tedka pres to poustim akorat Elastomaniu, protoze na notebooku mne nejede DRI :|
ale hral sem podtim treba MOHAA a v pohode to fungovalo
-
2wong: a nevis o nejakym how-to... protoze ja se stim trapim, chci se odprosti od widli, ale potrebuju rozbehnou ucetnictvi a obcas nejakou hru. Uz se mi malem podarilo spusti settlery3 ale nakonec se to seklo(takze zadna detekce chyby, proste settleri se zastavily a nic nedelaly). na rootu je hodne stary how-to, ale to my nepomohlo(to co tam pisou jsem udelal intuitivne)
-
Zdravim, zkus se podivat na tyhle stranky:
http://www.linux-gamers.net/modules/...php?category=1
mel bys tam najit to co hledas...
-