Co na to říkáte? Myslíte že výjde i "PRO" verze? Názory...
PS: nevíte jak dát pryč ty reklamy? Není na to patch?
Printable View
Co na to říkáte? Myslíte že výjde i "PRO" verze? Názory...
PS: nevíte jak dát pryč ty reklamy? Není na to patch?
ICQ suxx, Miranda nebo Trillian, jedine :wink:Citace:
Původně odeslal Dominator
Tady je toho vic http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=49462
Nainstaloval jsem, kouknul jsem, tak 5 minut používal, odinstaloval a stáhnul mirandu :wink: ;D 8-)
Tohle jsou rady nic proti Mirande... Ale ja jsem myslel srovnani ICQ 4 vuci ICQ 2003b. Nebo pro¨ste napiste nevyhody ICQ, ale ne takovyhle vykriky do prazdna.
Podle me je to skoro uplne stejny, akorat tam sou nejaky ty hry, jinak sem ti nepoznal, mozna modernejsi design.
Jestli ses podival na ten odkaz co sem posilal, tak sis urcite vsiml, ze tam lidi popisuji vyhody a nevyhody ruznych IM :wink:Citace:
A nevite jak dat tu reklamu pryc? Neni na to patch?
patch na to je.... ale je to ilegalni, takze to treba napis do googlu a on ti to urcite najde.... ;D
Nikto rozumny uz ICQ nepouziva, takze Ti tu s tym moc ludi neporadi, vsetci pouzivaju omnoho lepsie komuniaktory ako Trillian, Miranda, SiM...
Tak tak, trillian fici perfektne. ICQ4 ma problemy napr s jabeerom co mame v praci. Ludom co mali ICQ4 sa nezobrazovali moje spravy resp naopak.
Ja uz ICQ, taky nepouzivam, mam MirandaPack. Sice uz je starsi, ale perfektne sladeny.Citace:
PS: Nevim jak v Mirande zobrazit lidi v kontaktech po skupinach. Je tam na to sice tlacitoko, ale tim mi to nefunguje.